INTENTIONER OG REALITET..

BRYST OPDATERING 2 MÅNED..

IMG_9013

UPDATE Jeg er nu rundet min 2 måned efter min brystoperation.. Og det går stadig fremad. Jeg har prøvet at lave lidt yoga, men det er nok lidt for tidligt, da jeg fik lidt smerter efterfølgende. Men der lys forenden af tunnelen, så jeg nøjes med at hoppe på min træningscykel, det går lidt bedre. Man skal jo også passe på, for det nytter ikke noget, jeg presser mig selv for meget, og slet ikke hvis resultatet bliver ødelagt pga. jeg har dyrket sport. Så lidt ræs på cyklen, det kan ikke skade noget.

Jeg har fået mange mails fra flere af jer, som har haft mange spørgsmål omkring min operation, og der er godt nok mange derude som er kede af deres bryster, og som ligesom mig, har gået og overvejet denne operation eller en forstørrelse som jeg har. Jeg kan kun sige igen, at jeg forstår jeres bekymringer, for jeg har selv haft dem i 8 år før jeg tog mig mod til det. Men det er virkelig for mange tanker at bruge på det, for det er slet slet ikke så slemt og kroppen er jo mega sej, for den heler jo på nulkommafem – den ved præcis hvad den skal gøre – og så skal jeg lige gentage hvad Flemme Lauridsen min kirurg sagde til mig, at det jo var en “lille” operation jeg skulle have, så der var ingen grund til at være så skræmt.

Hvis i har brug for at snakke med Flemming omkring jeres bekymringer, så kan i booke en tid konsultation på deres hjemmeside eller give dem et ring, nummeret finder i lige her Akademikliniken.

Husk man skal være glad i det hus man bor i, for hvis man ikke elsker sig selv, så kan man ikke elske andre – og det er helt okay at vælge sådan en operation “til” og tage ansvar for sig selv og sin krop. Jeg vælger i hvert fald at være glad, og det er jeg blevet efter dette ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INTENTIONER OG REALITET..