NUTSIE TUTSIE..

WALKING MY DAY AWAY..

IMG_9749

SINGAPORE De sidste 5 måneder, har jeg kørt i Uber når jeg skulle noget. Det har jeg besluttet mig for, at jeg ikke gider mere. Så jeg er begyndt at gå, når jeg skal rundt, og jeg har nærmest oplevet mere i dag, end jeg har gjort de mange måneder. Det er så befriende, dog skal man ikke forvente, når man stavrer sådan rundt, at man er til pænt brug, når man kommer frem. For hold da op man sveder. Godt jeg har masser af undertøj med, altså ikke i tasken ; )

Her er så mange smukke bygninger i forskellige farver. Det er lidt som at være med i et Aladin eventyr. Der er mange små gemte gader rundt omkring, som man ikke aner er der – og du kan komme fra et fuldstændigt moderniseret område, og pludselig finder du dig selv foran en bygning som denne. Noget som jeg elsker allermest ved Singapore. Singapore, kunne ligeså godt være en blanding af NYC og Monaco. Nok lidt Asien i cellofan, hvis man skal bekrive det bedste.

Singapore ROCKS ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NUTSIE TUTSIE..