BLÅ BALDER. STIVE NIPPLES OG EN ANELSE YNKELIG..

GOODBYE IS ALWAYS HARD TO SAY – NOT!

FullSizeRender 5

Uhhhh. Jeg er så klar til at rejse hjem.. om 20 min forlader vi Hotel Skt. Petri, som har dannet hjem for os, den sidste uge. Taskerne er pakket, og en tur over Frankfurt først venter os. Lige nu, kunne jeg runde grønland og usa, hvis det bare betød, at jeg var på vej hjem. Singapore byder på 33 grader og pool-hygge. Bella og M har aftalt, så snart vi lander og er hjemme i morgen, så skal de en tur i vandet ; )

Jeg skal desværre vente 1 måned før jeg må gå i vandet, grundet min operation LÆS HER. Så jeg kan sidde på kanten og kigge på, og måske lige dyppe fødderne lidt. Var til min anden tjek up hos Akademikliniken, bare lige for at være sikker på, at alt var som det skulle være, når nu jeg først er hjemme i Marts igen. Men det var det, og de begynder at ligne “bryster”. De ser selvfølgelig lidt drabelige ud, når man har sting rundt om dutterne men jeg har troen på, at det bliver så godt i længden. Hvis noget overvejer det, så er I velkommen til at skrive en privat besked på Rikke@looklab.dk – der besvarer jeg gerne ; )

Nu vil jeg hoppe i mit joggingtøj, for jeg er ikke typen der rejser i fancy pancy tøj og høje hæle, jeg er hende der kommer i totalt comfy tøj, så der er plads til lidt alkohol og chokolade. Aldrig gå ned på chokolade ; )
Vi ses i Singapore♥

XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLÅ BALDER. STIVE NIPPLES OG EN ANELSE YNKELIG..