SALE HUNT..

BYE BYE..

IMG_9559

We´re going to Ibiza – Whoah! Back To The Island.. Ej det er fis. Men, vi har lige booket billetter til Bali. Mine svigerforældre er her jo, og for ikke at komme til at kede sig i Singa Dinga, så nupper vi lige en forlænget weekend dertil. Efter jeg var der med tøserne sidst, vandt det så meget mit hjerte. Men hvor I DK kan man komme til på 2 timer. Du kan ingen gang komme til Skagen altså – måske fredericia, hvis du kører meget stærkt fra københavn. Og der får du ikke følelsen af sol og sommer. Faktisk slet ikke. Faktisk tværtom ; )

Så turen går til B.A.L.I og jeg glææææææder mig. De er dog selv lige hoppet på en flyver til Bangkok, og vender snuden tilbage om 10 dage, så jeg må vente tålmodigt. Men når en billet dertil koster 120 Singa Dollars (600 Dkk) så kan man jo ikke sige nej. Vi skal dog ikke rejse med Tigerair, som vi gjorde sidst. For det viste sig at der lige var lavet en liste over værste selskaber i verden og ud af 100 der ranked Tiger nummer 95. Så for at beholde livet, så rejser vi med et andet selskab. Jeg er nemlig ikke så meget til russisk roulette, og jeg har ligesom gamblet med livet én gang før, så tror ikke jeg skal prøve igen. Jeg er jo ikke en kat med 9 liv ; )

Mange rejser jo nu her hvor det er koldt, og efter jul. Januar er altid en dødsyg måned. Så hvor går jeres næste ferie hen?

♥♥
R

Foto Credit: Wearemad

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SALE HUNT..