MONKEY YEAR..

ALL WE HAVE IS THE MEMORIES..

IMG_9779

BILLEDER Jeg er typen, der er en spasser til at huske fødselsdage, telefonnumre, adresser – og aller værst, at printe billeder ud. Jeg har én mappe fra da Bella var lille, og det er about it. Min computer lavede en fejl under opdatering, så jeg mistede stort set alle billeder, jeg havde på den, og det var incl. babybilleder.. OG NEJ… Jeg havde ikke gemt det på en ekstern harddisk, og hvis flere spørger mig om det, så får de et los i løgposen…!! 4 real.. Men det har jeg så nu, jeg har lært af mine fejl, og det er den eneste måde man kan blive bedre. Så fra nu af, der stoler jeg bare ikke på noget teknisk. Hverken netbank eller mobilepay, for der er nogen der tømmer min konto hele tiden. Jeg har altid “for meget måned tilbage af mine penge” Det sker bare hver gang ; )

Så nu skal jeg blive bedre, jeg skal blive bedre til at printe ud, for så kan verden jo ramle sammen, men jeg har stadig mine billeder på print ; )

Er jeg den eneste, der er så dårlig til det.? Jeg har 5000 billeder på min Iphone, og jeg ved ikke hvor jeg skal starte.. Så nu skal der altså printes big time.. Heldigvis, kan jeg få printet på 1 time her i Singa Dinga, og det passer perfekt til mit humør. For ellers dør jeg på projektet, hvis det tager flere uger. Disse billeder, har jeg lige hentet, så nu mangler jeg bare at købe rammer i IKEA.

M mener jeg er narcissist, og vi kun har billeder af os selv, og det bliver for selvhøjtidligt. Men naaaaaah, det kan det aldrig blive #kunformigkunformig ♥

XX
R

4 kommentarer

 • Mia

  Meget sjovt – det samme siger min kæreste.. Hvorfor må man ikke have minder på billeder..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Føles lidt som sidste afsnit af SATC, hvor det bliver afsløret at Mr. Big hedder John…. Altså hvis Michael er din kæreste OG tilmed ham der er afbilledet?! Det er lidt sjovt, når man har fulgt med fra start af 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du var meget hurtig, og jeg havde hovedet under armen. Du burde være CSI ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen

  Ha ha 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MONKEY YEAR..