IM STILL HERE OG NOGET OM NYE B......

WELL HELLO..

IMG_9013

Lige en hurtig hilsen her fra sofaen på STAY. Jeg er kommet hjem fra Malmø, og har det overraskende godt. Jeg har ingen smerter og går rundt, som om, at intet er hændt. Hvis det ikke var for forbindingen, så kunne man tro, at jeg slet ingen operation havde fået. (LÆS HER)

Ej. Jeg er bare så glad og lettet. Flemming min kirurg var bare mega sej. Normalt laver man et omvendt T ved et brystløft. Men han sørgede for, kun at lavet et snit rundt om brystvorten (sorry) og et snit ned at brystet. (lollipop snit, kalder jeg det), så mine ar, bliver slet ikke så slemme, og jeg kan hele nemmere, når jeg ikke har snittet under brystet. Så er det heller ikke så ømt.

Så er det man hader sig selv lidt, når man kommer ind til bedøvelse, og man har en ung flot anæstesilæge, som skal bedøve en, og man kommer i tanke om, man har glemt at barberer armhuler, og den pæne mand, beder én om, at strække sine arme ud.. Dååååååh. Der bandede jeg lige lidt over mig selv.. Hvor er det også bare typisk altså. Det er en big time ommer.!

Jeg er optimistisk, og mega lykkelig for jeg endelig gjorde det. Jeg var lige ved at stikke af, da jeg ankom, fordi jeg panikkede lidt (hvilket er helt normalt) mest fordi M ikke mente det var nødvendigt, han var pænt tilfreds med min barn. (søødt) men nu har jeg heller ikke gjort det for ham, nogle andre – kun mig selv. Men følte alligevel jeg var ham “bryst utro”, og var bange for jeg skuffede ham. Men da jeg vågnede og kiggede ned, og så mine bryster sidde der og strutte, som de aldrig har gjort før. Så blev jeg helt stolt. ; )

Jeg skal nok holde Jer opdaterede, om forløbet. Og jeg kan fornemme, at der faktisk er flere der overvejer det selv. Jeg kan kun sige, jeg er virkelig glad for jeg har gjort det, og hvis i har nogle spørgsmål, så endelig spørg. Eller send en mail på Rikke@looklab.dk så står jeg klar til service ; )

Dejlig aften.

XX
R

Sorry for stavefejl, er stadig lidt ør.. (på den gode måde)

Akademikliniken

7 kommentarer

  • Iben

    Hvor er du modig og sej

    Jeg vil have det gjort på et tidspunkt. Bor på Fyn. Ved du hvem der er gode til det her?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Jeg kan godt forstå du er glad for det. Jeg fik lavet en brystreduktion i marts måned i år. Jeg er SÅ glad for mine bryster. Jeg har også altid haft store bryster, meget store – og jeg har altid været så ked af dem. De hang og det var til gene for sport, yderligere oven i hatten havde jeg rygsmerter. Øv! Det er det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv, uden tvivl.

    God jul
    Christina, 23

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Så kan jeg godt forstå, at du gjorde det. Syntes du, at der var lidt sjov form på dem, til at starte med? Jeg tog mine forbindinger af i dag, men syntes der var sådan lidt asymetrisk form på dem. Men de er selvfølgelig også tapet ind, og det gør, at de ikke kan falde 100% ned. Men håber på det bedste. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Christina

      Ja, mine var også lidt firkantede og meget hævede. Jeg frygtede at de ville sidde oppe i halsen på mig resten af livet. Det gør de ikke længere. 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Steffi.

    jeg add’ede dig på snap sidst du skrev det (tror det var da i var på vej “hjem”), men der kommer bare ingen snap fra dig i snapstory :-(. Tænker der er noget der skal godkendes ??

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      De sidste par dage har jeg ikke snappet. Har været lidt ved siden af mig selv; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor er du modig at dele det med os – jeg glæder mig til at hører mere.
    /Camilla – http://Cfashion.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IM STILL HERE OG NOGET OM NYE B......