HVOR BLEV TIDEN AF..

SEE YOU ON THE FLIP SIDE ; )

IMG_6364

Der pakkes på livet løs, og om 5 timer, går turen mod lufthavnen. Vi skal desværre først flyve kl 23.55 så håber på, at Bella er så træt, hun falder om. (7.9.13) Det er dog ikke sikkert, for hendes 2 veninder fra skolen, Maya og Celina skal med samme fly, så måske det ender i en lille fødselsdags fest “in the air”. Vi har heldigvis fået gode sæder, vi sidder helt oppe foran. Altså ikke business I wish. Men de gode “billige” sæder, på række 50, hvor man har ekstra benplads. Men alt er bedre end at sidde bagi ved vingen OG toilettet ; )

Vi ses i morgen til kulde og regn – heldigvis kommer GoBox med alle Bella´s og mine vinter ting, så vi ikke skal fryse. Dog tror jeg chancerne for dét, er ret store. Da vi kommer fra 33 grader til 7 grader. Brrrrrrr.

Ses på den anden side.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

HVOR BLEV TIDEN AF..