SHOULD I STAY OR SHOULD I GO..

HVAD MED JULEN??

IMG_8651

(Bella skal spille engel #5 i deres julespil, på næste torsdag…Såååååh cute)

Søde ByBak spurgte i går på insta, hvordan det er, at bo i Singapore, når det er dec. månede og konstant 32 grader.?

Det er ret mærkeligt, og bare fordi her er så varmt, er det ikke ensbetydende at vi ikke har julepynt. Vi har julepynt, og rigtig meget af det … (indsæt emoji, der stikker én kniv i en nisse). Siden vi landede fra danmark den 22 Okt. Der har hele byen været dækket af pynt og julemusik.. Yiiiiks.

Jeg må indrømme, jeg har ikke skyggen af julestemning, og personligt, har vi kun få juleting her, og jeg har det så skidt med, at jeg plejer at have et Gertrud Sand hus, og i år, gør jeg bare ingen ting for Bella. Hun har ingen gang en pakkekalender. Jeg plejer at pakke små fine pakker ind, men jeg er bare all lost. Jeg kan ikke vride skyggen af julestemning ud af mit korpus.

Heldigvis rejser vi til Danmark den 11 Dec, så hun får masser af julestemning der. Hun har alligevel 12 dage der, før det er jul, så jeg lover hende, at hun får masser af julehygge og julekram ♥

Jeg håber på næste år, at jeg har fået mit groove tilbage, så jeg kan være lidt mere på jule trenden ; )

Hvad gør ? Har I meget pynt, eller holder i den “on the low down”?.

6 kommentarer

 • Lone H

  Kender godt det med at julen/december kommer bag på en. Har kalenderlys og lavet slik pakke kalender til begge teenagers men resten må vente til weekenden for tiden har bare ikke været til det. Kan godt forstå at det er svært med julestemningen når termometeret siger 32.
  Men det kommer jo nok når i lander i Dk ☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Fuldstændig bag på mig, jeg stod på Bali og indså, at det var 1 advent, og jeg ingen ting havde købt til Bella. Lortemor bukket i neon.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lone H

   Der har vi vist alle været på et eller andet tidspunkt. Tror ikke hun syntes du er en lortemor

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise

  Hei!
  Pyntet mer og hadde mer julefølelse da vi bodde i Oman enn i Norge faktisk. Ungene sier det er den beste julene de har hatt. Stranda på dagen og full jul inne om kvelden. Det blir mørkt så stemning inne får en til. Pinnekjøtt kjøpt i Dubai og julemusikk på. Gikk på amerikansk skole så de hadde juleverksted, julekveld, julebazar og mye gøy. Kos dere

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   ; ) Ja det er en meget sær følelse, når man ikke er i DK. anden gang i mit liv, jeg ikke er hjemme i dec. mdr – sidste gang var da jeg i ´98 boede i USA. Men det er nok det, at blive voksen betyder ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Emma

  Hej Rikke!
  Jeg er helt sikker på, at Bella får en fantastisk december med eller uden julepynt 🙂
  Jeg er lidt nysgerrig, hvad med Mr M? Skal I ikke holde jul med ham? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SHOULD I STAY OR SHOULD I GO..