HVAD MED JULEN??

DRIVING HOME FOR CHRISTMAS.. ; )

FullSizeRender 3

Så er det kun 1 uge til Bella og Jeg, atter slår vores folder på de danske gader og stræder. Det er slet ikke til at forstå, at tiden er gået så stærkt. Jeg føler lige, jeg har været hjemme og vende – men det var det den 11 – 22 Okt. Jeg var der. Det er 1 1/2 måned af mit liv, som bare er forsvundet, uden jeg aner hvorhen.

Men tiden går jo også stærkt, når man er i godt selskab, og det må man sige vi er. Jeg er så heldig, at have så mange søde piger omkring mig, som jeg allerede knuselsker. Og jeg ser virkelig venskaber, som kan blive til noget, resten af livet. Den rejse vi alle er på, er jo helt speciel, og ingen andre forstår den, hvis man ikke selv har prøvet det.

I går var vi inviterede til julehygge og drinks, hos vores genbo som også er danskere – og hvor M kender konen (Mathilde: Singapaws) fra Hørsholm, hvor han er født. Det var bare så hyggeligt, da vi nok var 30 danskere, der mødtes og ønskede hinanden glædelig jul og godt nytår. Det må ha´været sjovt, for jeg kan stort set ikke huske, at jeg kom hjem, men vågnede med ekstreme tømmermænd, og følelsen af, at jeg skulle ørle hele min aftensmad op. Kæmpede en brag kamp, og formåede at holde mine frikadeller, fra aftenen før nede. (Yiiiiks)

Jeg kan bare ikke drikke herude, jeg bliver så fuld. Og efter min beregning, der har jeg kun fået 5 glas vin. Så der er noget der ikke stemmer. Men hvis man ikke får nok væske, så bliver man altså lagt ned. Jeg har bare aldrig været typen, som blev ekstremt fuld, i hvert fald ikke så man kunne se det. Men igår, der var M slet ikke i tvivl. Der kom “havner-Riksen” frem i mig, og jeg sad og underholdte hele festen, med mine prolle historier ; )

SÅDAN.. Så er jeg indviet i Singapore også..Hahhaaahaa.

Det regner helt vildt i dag, så det bliver nok ikke til så meget poolhygge, som jeg havde troet. Men så er det godt, at der også er en dag i morgen.

Hvad skal i bedrive lørdagen med? Min er jo snart slut. klokken er 16.15 og himlen er lige så grå, som en vinterdag i Danmark, men kan lige så godt vænne mig til det.

Kys og vi ses snart ; )

1 kommentar

  • Pernille

    Hej! Har lige fundet din blog da jeg rejser på lang ferie til Singa på 4 dage, og det er sjovt at få et indtryk af landet inden afrejse.. Nåmen, jeg ville faktisk spørge hvor dit stribede tøj på billedet er fra? Håber at du har købt det i DK
    Kh Pernille

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVAD MED JULEN??