TAKING A BREAK..

STAYCATION W HOTEL SENTOSA..

   
    
    
    
    
    
 

FAMILY TIME Vi har brugt hele dagen lige HER.. W hotel Sentosa. 15 min fra hvor vi bor, lidt skørt måske, men vi har stadig følt, vi var på ferie, og det var dét, der var meningen.

Rigtig mange er “stukket” af denne weekend, da mange skoler er lukket mandag, tirsdag. Så kan man lige så godt, få noget ud af at mændene har fri, og vi ser dem lidt mere end vi plejer 🙂

Det har virkelig været afslappende – og min mening er, at det er én af de fedeste hoteller, jeg har boet på. Det mener M dog ikke, men der er vi heldigvis så forskellige. Og som man siger “happy wife – happy life” og det ville da værre, hvis det var omvendt, og jeg syntes det var forfærdeligt, og ville hjem. Det kunne jeg dog ikke finde på, for hey, jeg er fra 5800 street, og har sgu ikke så fine fornemmelser. 

Men hvis man er i Singapore, og trænger til et break fra alt larmen og menneskerne, så er Sentosa klart et besøg værd, da der er en mere “henslængt lækker” stemning her, og der er plads til casual clothing og Birkenstock. Lige noget for mig 🙂

Mie (Wewonder) og Kat (Wearemad) kommer om små 14 dage, og Kat har lavet 10 ways to get into trouble in Singapore på bloggen- så jeg er ret spændt på, om de nogensinde kommer retur igen (det tager KUN 5 min, men jeg vil så gerne ha’, at i bliver lidt længere… Muuhaahaaahaaaa)

Håber i får en dejlig lørdag – Nu vil jeg putte med Bella og M, i vores store seng, med meget hvidt sengetøj (me like) – og glæde mig til deres meget ekstravagante morgenmad, som alle snakker om. Uhhhh er allerede sulten. Mums. 

Have fun – og husk beskyttelse. Ohhh og by the Way. Har uden pis, set en kvinde få finger (not kidding) fra vores terrasse. Så står man der, med et barn på 6 år, som man skal stoppe ind på værelset, så hun ikke ser hva der sker. 

Dem i bunden, de har deres egen pool, hvor man ikke kan se sine naboer. Men hvad de lige glemte var, at dem over dem, altså sagtens kan se dem. Blev så forarget, (og det sker sjældent) så jeg råbte FREAKS… Men de hørte mig ikke. Ved ikke, om hun også havde en finger i øret -For de fortsatte deres “business” som om, intet var hændt.

Jo jo.. Det var “dinner and a show”. Man skal finde sig i meget. Og her gik jeg og troede, at “finger” var så 90’erne 😂

Hilsen snerpen. Haha. 

Godt vi skal tilbage til Orangehuset i morgen 🙂

Nat fra Singa.

Xx

2 kommentarer

 • Christina

  Hahahah om hun også havde en finger i øret. Hahaha.
  Nyd jeres ferie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, men det var virkelig så klamt at se. Hun sad med bare bryster ovenpå ham, og gned sig – og bagefter lå hun med måsen i vejret og…. Var ved at dø af hidsighed…Grrrrr

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAKING A BREAK..