ER JEG SÅ VOKSEN??

PÅ KANTEN..

IMG_7853 IMG_7854

I dag havde Camilla og jeg, forvirret os ud på en lang gåtur i Botaniskhave. Ved ikke hvad vi tænkte på, for det var 1. mega varmt og 2. en ren urskov af “farlige” dyr. Jeg har aldrig hørt to piger (læs: os) skrige så højt, da vi kom gående og pludselig rundt om hjørnet, stod én af disse (som på billedet) og gloede på os. Og seriøst. De her dyr kan jo ikke løbe, om der så var ild i deres hale. Men de ser bare så mega klammo ud – og man vil bare ikke stå ansigt til ansigt med dem. Yiiiiks.

Men det var en super hyggelig tur, og jeg tror vi fik svedt en masse kalorier ud af systemet, med alt det alkohol man får tyllet her.. Eller det håber jeg på, det er svært at se i denne varme, når man hæver som en operationshandske, der er blevet pustet luft i. Så træls altså. Men dagen endte da med en vabel på foden, fugtige lemmer, skræmt fra vid og sans og med god mams i maven. Så kan man jo ikke bede om mere #Livetisingapore ; )

Håber I får en dejlig Torsdag i DK – der er kun 24 timer til Fredag.. Wuhuuuuu ♥

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER JEG SÅ VOKSEN??