ALLE VEJE FØRER TIL..

ER JEG SÅ VOKSEN??

FullSizeRender

I går var jeg til parent-teacher meeting (så voksent). Det gik ud på, vi skulle drøfte Bella´s udvikling, hvor hun var nu – og hvad vores “plan” var for hende, og hvor hendes eget mål var… Jo jo.. Bum bum.. 6 år gammel, og vi skal vælge hvad hendes plan for livet er.. Hmmmm. Jeg ved ingengang hvad min plan er, for mit liv.

Men når alt kommer til alt, så er det sgu en service, at der er tid, overskud og ressourcer til at faktisk snakke med forældrene og fortælle os, hvad der sker i hendes liv, for hun er jo mange timer i skolen, hvor jeg ikke ser hende. Desværre. Men det tror jeg, er forskellen på Kommuneskoler, og private. De private har ikke en chance, hvis de ikke yder en ekstrem service. Og de offentlige falder måske lidt af på den, fordi de “ikke behøver” at yde så meget. Vores skoleinspektør (som er en lady…wuuhuuu girl power) kender seriøst alle børn ved navn, og hvem der er forældre til dem. Tror seriøst slet ikke vi så Bella´s skoleleder på Gentofte Kommune. Og hvis vi gjorde, så anede hun ikke hvem vi var – vi kunne være børnelokker for all that matters, hun vidste slet ikke hvem vi var. ; (

Til mødet fik af vide, hun var dygtig og meget meget brainy. Ved ikke hvor hun får det fra, for det er ikke fra os.. Haha ; ) Jeg/vi er så stolte af hende, hun har udviklet sig fra en lille genert mus, til den mest blomstrende pige, der går med “brystet fremad”. Når hendes navn bliver råbt om morgenen, så råber hun tilbage “I´m here.. Goodmorning Mrs. Traffort” Mit hjerte smelter seriøst. Jeg havde aldrig troet, at hun ville falde så godt til her, for det er over alle mine og vores forventninger.

Læreren sagde, at hun havde sådan en god udvikling, og det var også derfor, hun havde fået dette diplom ♥ Jeg voksede seriøst 10 centimeter under den samtale. Det var så fint og rørende. Og tænk sig, jeg har lavet (med lidt hjælp fra M) denne lille fine pige, som er meget sejere end hvad jeg havde troet. De første 2 uger af skolestart, var meget hårde. Puhaaa. Det ønsker jeg ikke for nogen, for det var altså bare heartbreaking.

Nok fordi jeg stod alene med det, og ikke havde andre end Camilla at støtte mig op af. Jeg bebrejder ikke M, han havde ikke muligheden, da han var så presset på hans nye job og med alle de rejser, han skulle på. Men det var bare super hårdt. Der brugte jeg meget tid i sengen, når jeg havde afleveret hende, på at græde. ; ( (LÆ S HER)

Jeg håber hun fortsætter denne udvikling, det vil være så sejt af hende – og godt for hende og hendes selvtillid. Hun forstår næsten alt engelsk, og snakker også rigtig meget når hun er hjemme. Hvis hun ikke forstår, så spørger hun, og så kan hun huske det til næste gang. Det er da ret sejt efter 3 måneder. Det er meget mere end jeg havde regnet med – og kunne håbe på. Bella ROCKS.

Stolt ♥ Så stolt ♥

XX
En mor med et varmt hjerte.

5 kommentarer

 • Terese

  Ejjj hvor er hun sej! Bliver så glad af at læse det! Go Bella! :-*

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hun er bare MEGA SEJ.. Badass to the bone ; ) Vi er meget meget stolte af hende. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor er det sejt og flot gået af Bella (og hendes mor :-)) fedt at hun er faldet så godt til på så kort tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fandme flot! Åh, hvor kan man bare mærke stoltheden helt herud på den anden side af skærmen. Det er en tough little cookie, I har der. Tillykke med hende, og kan godt forstå, hvis du er ved at revne af stolthed 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE VEJE FØRER TIL..