MORNINGS..

BEAUTY // HUDLÆGE ANBEFALING.

FullSizeRender 2

BOTOX Det er jo ingen hemmelighed,  jeg er fan af botox (af mange grunde) men den største er, at det fjerne min migræne og mine spændinger, som jeg har fået efter jeg blev kørt ned. Hvis man døjer med sådanne nogle udfordringer, så vil man gøre ALT, for at slippe af med det, koste hvad det vil.

TILLID Jeg er meget trofast kunde, specielt når det kommer til mine skønhedsbehandlinger. Jeg lader ikke alla røre mit ansigt, og slet ikke mit hår, bryn, vipper.. og.. ja, og mange andre ting. Jeg er faktisk meget skeptisk, hvis jeg skal gå nye steder hen.

Så da mit tidl. sted ændrede strategi og ikke længere tilbød mine behandlinger, så måtte jeg på jagt efter nogen der kunne “leve op til” mine forventninger – og det resultat, som jeg havde været vant til. Sådan er det desværre nogle gange, men det også at man kommer ud, og får prøvet noget nyt. Noget jeg skal være bedre til at gøre.

Jeg skulle heldigvis ikke lede længe, da jeg fik en anbefaling af en bekendt, og jeg er bare bedst til anbefalinger, når jeg skal vove mig ud i noget nyt, og så alvorligt. Jeg kunne se på hende, at det hun havde fået lavet, var virkelig flot. Og når man kan se ét så tydeligt resultat, så tør jeg godt tage hendes ord for gode varer.

Hun gik selv hos DermoCosmetic – deres hjemmeside hedder Rynkeklinikken, så man skal ikke blive forvirret. Den er god nok, det er dém.
De har adresse både i København K, Virum og Helsingør. Jeg har både været i city og virum. Og de er super venlige, og meget meget professionelle. De lytter til ens behov og hvor man gerne vil hen med sit look, og behandling. De har en god forståelse, og “freestyler” ikke bare, efter hvad de selv synes.

ERIK RENÈ OBITZ Jeg fik min behandling af Erik René Obitz, som er behandler i Virum, han har været læge i mere end 23 år, speciallæge i hudsygdomme siden 1998, og han har en doktorgrad fra Københavns universitet i 1996. Han har tidligere arbejdet som hudlæge på samtlige universitetshospitaler i Danmark og har forsket både i Danmark og i USA.

Jeg ville have ønsket jeg havde vidst om ham, da jeg boede i DK – for om nogen, har jeg haft mine udfordringer med min hud de sidste 3 år. Så jeg tror, han havde kunne hjælpe mig noget før, før det gik så galt som det gjorde. Med acne og mange ar efter udbrud.

Han praktiserer også på hudklinikken Hudlægerne i Virum så hvis man står og har hudproblemer, så ville jeg give ham et kald. Jeg har allerede booket tid med ham til når jeg kommer hjem på juleferie, så han kan kigge på mine pigmentpletter. Jeg har fået nogle cremer med hjem, som jeg skal behandle det med, og det har en super effekt. Men det skal jeg nok skrive noget mere om.

Før har jeg bare fået en behandling med botox, som har lammet “hele” panden, og måske ikke gået efter, at løfte mig de steder hvor det ville forstærke mine “gode sider”, men mere bare lavet en generelt lammelse. Jeg har været rigtig glad for det og har ikke tænkt, det kunne se anderledes ud.

ÆNDRINGER SKAL DER TIL Men da Erik så spørger, om han må ændre lidt på mit tidl. look, med et tweeak her og ét tweeak der. Så siger man jo ikke nej. For jeg stolede med ét på ham. Man kunne mærke på hans person, at han ville hellere underdrive end overdrive, og det sætter jeg stor pris. Jeg er altid åben overfor nye behandlinger og former, men jeg vil ikke overdrive med det. Jeg er meget glad for han anbefalede det og jeg sagde JA, for resultatet er blevet virkelig godt.

1AC5313C-3DAF-4E20-A8B6-B94888A260A6.jpg

DermoCosmetic

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MORNINGS..