GRÆSKAR HELVEDE. HOTEL BESØG OG UØNSKEDE VIRUS..

TAXFREE SHOPPING IS TOTALLY ME..

IMG_6612

NEW IN Altså man skal jo ikke sige fri bar eller taxfree shopping til en fynbo. Det tager vi meget seriøst. Så jeg er jo selvfølgelig på jagt efter nye sko…tøj..tasker..solbriller.. Okay. You get the point. ; )

Var forbi Adidas ved ILLUM og faldt head over heels for de her Adias Superstar W White/Snake, som jeg ikke kunne modstå. Igen. Man skal ikke vise mig noget imiteret snake-skind, så er jeg så meget solgt. Lidt ligesom en ravn, når den ser noget, der skinner.
Så de røg altså i kurven og er allerede taget i brug. Jeg skal dog lige gå dem til, for jeg kan få vabler i en UGG støvle, og de har været lidt “onde” ved mine hæle i dag. Nogle gode fif?

Adidas Superstar

English Caption: I have been tax-free shopping today and found these Adidas Superstar W White/snake sneakers. Hope I can wear them in Singapore and it´s not too hot. Even though it might be too hot to wear them I still love them. I can always just look at them ; )

1 kommentar

  • Lis

    Så lækre sko – og fine buker 🙂 Hvor er de fra? God weekend

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GRÆSKAR HELVEDE. HOTEL BESØG OG UØNSKEDE VIRUS..