TILLLØØØØKKKKEEEE // KUDIBAL..

STAY WITH ME // LAST DAY..

Endelig er vi tjekket ind på STAY og jeg ærger mig over, jeg ikke har gjort det noget før. Det hele ville have været så meget nemmere, og Mr M havde sluppet for en masse verbale lussinger.. (men igen, mænd skal holdes nede engang i mellem..smil) Men vi har det så fint, og Bumbum kan hoppe rundt og se Ramasjang. Jeg kan bare slappe af i sengen, da rummet er helt åbent. ♥

Det er vores sidste dag i Danmark, og i morgen, drager Nansen, Bella og jeg retur til Singapore, med 4 flasker sprit i tasken, en masse pålægschokolade (tyggegummi) og rygsækken fuld, af en masse dejlige minder og oplevelser.

Den har stået på 3 ture til Fyn, 1 gang i legeland med Bella´s veninder, sommerhus besøg i Hornbæk, masser af restaurant besøg, kys fra veninder, og krammere fra familien. Mange tomme flasker vin, og én gang tømmermænd ; )

Men vi er klar til at ramme Singapore igen, og når vi igen ser “vores far”, så er det 18 dage siden sidst. Det er første gang nogensinde, at vi er så langt tid fra hinanden. Men måske meget godt for mænd nogle gange, at savne, ellers så bliver vi så hurtigt taget for givet. Og det er ikke altid sjovt. Så hvis der skal en DK tur til i ny og næ, så må vi gøre det. For tror han savner os, en hel håndfuld. ♥

IMG_6811

Men lige nu, der nyder vi stilheden, og at vi kan bevæge os rundt, for om lidt under 24 timer, der sidder vi spændt fast, og kan ikke komme “ud” i mange mange timer. Arggggghhh.

Hilsner fra de fancy rækker ; )

XX
R

STAY COPENHAGEN

2 kommentarer

  • Hvor længe skal I egentlig være i Singapore? Er det på ubestemt tid, eller har i en planlagt tidsramme? 🙂

    http://www.sissechri.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Tror vi skal være her 3-5 år. Men intet er sikkert, tiden må bestemme for os. M er jo chef herude i asien, så han sidder i en lidt anden position end dem som kommer herud på kontrakt, og arbejder for en anden. Så vi har ingen deadline – kun firmaet kan trække stikket for os ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILLLØØØØKKKKEEEE // KUDIBAL..