JETLAG. BARE TÆER OG STIVE NIPPLES..

KNITS ON MY MIND // PRØVERUMS SELFIE..

IMG_6463
Jeg har de sidste par dage, shoppet mere end jeg har gjort i 2 mdr. i Singapore – problemer er bare, det er fordi jeg ikke har noget vintertøj. Alt vores tøj er pakket ned og opmagasineret et sted i Brøndby, og man kan ikke komme til det ; (

Jeg er næsten ankommet med røven bar, og kun en strik i tasken – men den er jo ikke stor nok, til både, at nå rundt om min røv, og resten af mit korpus, så der måtte noget shopping til.

Jeg har savnet H&M SÅ meget, ikke at vi ikke har det i Singapore, men jeg har ingen anelse om, hvem der køber ind til de butikker og WHY!! For det er ikke dét vi har i butikkerne her, that´s for sure.!!! Gosh!!

Så der er blevet købt 5 striks og en jakke (plus det løse) – så jeg endelig kan holde mig selv varm, og ikke frygte, jeg endnu engang skal blive syg. Uhhhh jeg elsker denne årstid. Så hvis du mangler noget varmt tøj, så kan jeg klart anbefale H&M (been there – done that) Og det var altså en success.

Den strik-kollektion de har lige nu, minder så meget om ACNE´s, bare til en mere “menneskelig” pris. Tror jeg gav 499,- for de striks jeg har hamstret. Glæder mig allerede til jeg kommer hjem i Dec. måned og kan få dem på igen. De er et hit!! ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JETLAG. BARE TÆER OG STIVE NIPPLES..