UBETINGET KÆRLIGHED..

JETLAG. BARE TÆER OG STIVE NIPPLES..

IMG_6427
(Så kan man da ikke andet end at savne Sinapore – “vi” er så kreative, og nytænkende..Ikke særligt farligt, med bare tæer og strøm.. Bum bum..! Arbejdsskadestyrelse, må holde fri disse dag #deterenommersingapore)

Status er stadig den sammen.. JEG FRYSER… Wtf!! Det var ikke det her vejr jeg havde bestilt. Alle omkring mig siger dog “Eiiih Rikke, det er da ikke koldt” GU´ER DET DA SÅ!!! Det er pikke koldt, og mine brystvorter er et klart bevis på, det er FOR koldt!

Jeg har måtte ud og købe striks i lange baner – det havde jeg ikke lige regnet med. Heldigvis havde jeg en masse ting hos min mor, men slet ikke nok. De stor striks og de tykke strømper, er for alvor taget i brug. Den lille kjole, som jeg skulle have på i aften, den må jeg finde en erstatning for, for det tror jeg ikke, kommer til at funge.!

Aftenen står på middag på Ved Stranden 10, og hvis jeg ikke er gået kold, så drinks på Luso, og en lille kinddans med mine tøser. Vi plejer altid at have en fest – og give den max gas. Sidst da vi holdte fest, der endte vi med at drikke drinks af hinandens sko. Så ved man, den er høj ; )

I går kæmpede Bella og jeg, med at holde os vågne til klokken 19.55 og da klokken gongede 20.00 og Vild med Dans skulle starte, der lå vi i ske, og puttede som to små bjørne, der havde spist alt for meget honning. Vi var B.E.A.T. Så jeg håber på, jeg kan holde lidt længere i aften. Jeg er nok bare mere jetlagged end jeg regnede med. Måske det havde været bedre med næste weekend. Men igen, jeg må bare klemme balderne sammen, og nyde aftenen i fulde drag.

Håber også i får en dejlig Lørdag.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UBETINGET KÆRLIGHED..