KNITS ON MY MIND // PRØVERUMS SELFIE..

HOME AWAY FROM HOME..

IMG_6461

Jeg er nu på min 4 dage i Danmark, og har 8 tilbage, før jeg vender snuden tilbage til Singapore. (og varmen – for damn her er koldt).

Det er den mærkeligste følelse, at være et sted, som har været mit hjem i så mange år, og ikke have en base. Jeg føler mig meget rodløs – og hjemløs. Den følelse bryder jeg mig ikke om. Alle har hver sin egen hverdag, og den vil man bare helst ikke bryde ind i, og forstyrrer.

Jeg har været så heldig at måtte bo hos min veninde Kat, i deres hus, i gentofte, tæt på mit gamle hood. Og jeg prøver mit bedste på, at gå i ét med tapetet, så jeg ikke går i vejen for dem, og det liv de normalt lever. Men man kan nok ikke andet, end at være bange for, at være til besvær.!

Vi som mennesker, har jo også brug for at være alene, og det har Kat og hendes familie jo også – og det har jeg også selv. Jeg er mega sær når det kommer til at være gæst, for jeg stresser lidt over det, og har det bedst med, at jeg er den som huser folk – og ikke dem, som huser mig.

Jeg var forbi vores gamle hus i går, de er ikke flyttet ind endnu, de nye ejere – så der er intet gjort ved huset, eller haven. ; (
Det lignede godt nok et trist hus, der savnede nogle der gad at bo i det. Man blev helt tung om hjertet, da det er et sted, hvor vi har lagt så meget kærlighed om omsorg. Og nu står det bare tomt. Det kneb lidt i hjertet.

Så for lige at toppe bolig situationen, og “lort med lort på” så har vi lige modtaget en mail om, at vores lejlighed er blevet udsat, og den først er færdig slut Feb. da de er lidt bagud på projektet… Godt så. Så det vil sige, at de er færdige ca. 1 måned senere. M er lykkelig, for så skal vi ikke betale til den, før den står færdig. Men jeg ville jo bare gerne indrette den, så den kunne så færdig, til når vi kommer hjem.

Det kommer så IKKE til at ske, åbenbart. Dammit!!

Det er betyder bare mere for mig, end jeg lige havde troet, at have en base. Men jeg lever pt. i tasker, kufferter og bæreposer. Jeg føler mig lidt som en pose-dame. Jeg mangler lige kattene, så jeg også kunne krydse det af. Patetisk med patetisk på ; )

Men jeg må holde humøret højt – der er sol af og til, man kan trække vejret i den danske luft. Der er gode kaffer, skønne veninder – og flotte mennesker, på min højde. Man skal ikke klage ; )

I dag har jeg besøgt KUDIBAL og snakket om mit tørklæde LÆS HER, fået lidt touch up på min botox HER, spist frokost på Bistro Boheme med tøserne, købt de ting, jeg skal have med hjem i min kuffert, skal spise på Pastis i aften, så jeg kommer da lidt rundt, må man sige. ♥

Det ender med, jeg skal bruge ferie, efter min ferie. Siger hende der IKKE arbejder ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KNITS ON MY MIND // PRØVERUMS SELFIE..