TAXFREE SHOPPING IS TOTALLY ME..

FLAWLESS // GIRL CRUSH..

stormogmarie

Jeg har et kæmpe girl crush på Sienna Miller. Hvis jeg var til piger, så var hun klart på min top 5 liste – og jeg overvejer, at putte hende på min laminerede liste.. I ved, den liste alle har, med deres kæreste med 5 personer, man må dyrke sex med, hvis man møder dem in real life. 

M har Helena Christensen på sin – og jeg har sagt “good luck” hvis du får chancen, så skal jeg bestemt ikke stå i vejen for dig.. (hahahahahahahaha) men tror chancerne er slim to none, hvis jeg skal være helt ærlig, men det skal jeg jo ikke bedømme. Overvejer at sætte fyren fra Joe and the juice, Nanna´s havemand, Kathrines lillebror på min liste, det er jo mere realistisk ; )

Men hvis jeg skulle vælge én, så skulle det klart være Sienna Miller, hun er indbegrebet en rigtig kvinde i mine øjne. Hun har den perfekte stil og måden hun styler sine outfits på, som gør, hun ser henslængt lækker ud, og som om, hun ikke har gjort det helt store nummer ud af hendes tøj valg. Selvom man kan se, det ikke er hvilken som helst textiler hun har smidt på hendes korpus.

Stilen er flawless, og rigtig meget fra Storm og Marie´s kollektion, er som skabt til hende (og mig) .. Hvis jeg ikke skulle retur til Singapore, så havde jeg købt alle styles i hele kollektionen. Det er en blanding af chic lady og boheme styling. P.E.R.F.E.C.T.I.O.N

Storm og Marie via Me&TheMet 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TAXFREE SHOPPING IS TOTALLY ME..