JUST THE TWO OF US..

WE ARE COMING HOME // AND WE NEED A HOME..

FullSizeRender 2

HENDE HER og jeg, kommer jo snart hjem.. (Yaaaay) Vi flyver fra Singapore den 7 Okt. kl 23.55 og lander den 8 Okt. klokken bæ om morgenen. Men jeg har et stort problem. 1. det er tidligt om morgenen, vi har fløjet i 12 timer og er mega trætte. 2. Min bil holder i Hørsholm hos min svigerinde og svoger, og 3. min mor bor på Fyn, og jeg magter ikke turen efter bilen, for så at skulle videre 1 1/2 time til Nyborg…Det er heller ikke forsvarligt(!) Vores lejlighed vi har købt, er nemlig ikke færdig før Feb. 2016 (pik og patter)

Jeg har prøvet at booke et hotelværelse til Bella og jeg, så vi kunne sove “branderet” ud, men da vi ankommer kl 7.00 ca. så anser man det for en ekstra overnatning, da det først er efter kl 9.00 det reelt er en ‘ny dag’. Kunne tude, for jeg ved bare hvor træt man er efter den tur. Det er skrækkeligt, det er som om man har tømmermænd, fra en vild bytur i Århus, med alt for meget sprit og ondt i numsen (det sidste er bare noget jeg finder på – jeg har aldrig vågnet op i Århus med ondt i numsen. Slet ikke hvis M læser med.. fniiiis). Men uden alt det, bare med en mølle der er mucho træt, og et hovede der er ved at eksploderer.

Så jeg tænkte på, nu var i så søde at hjælpe til med min Roskilde Billet, så om der måske var nogen der lejede deres lejlighed ud ala Airbnb. Bare til mig og Bella. For jeg bliver nødt til at finde et sted hvor hun kan sove efter så mange timer. Og jeg vil ikke være besværlig overfor mine veninder, at komme kl 7.00 om morgenen – og helt ærligt, så er man bare ikke særlig social, når man har rejst så lang tid. ; (

Men hvis i kender nogen, der kender nogen, der udlejer et en lej. bare i 24 timer, så må I godt sige til. Så ville jeg være SÅ taknemlig, og jeg takker med krammer og et kys. Der er jo ferie, så måske mange af Jer er ude at rejse. Og jeg lover vi behandler hjemmet rigtig pænt. ; )

Af hjertet tak ♥

XX
R

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST THE TWO OF US..