ITS ALL GONNA BE OKAY ; )

SORRY NOT SORRY..


Office of the DAY.. I know. Jeg er mega tarvelig. Men jeg havde besluttet mig for, at I dag, der skulle jeg tage brug af den pool. Det er anden gang at jeg udnytter mig af, man bare kan ‘chille’ her, og komme helt ned i gear. HELT ned i gear? “Jamen du går jo hjemme, og laver ingen ting…!!” Really??

Hvis nogen tror, at man efter 4 uger, bare tager en slapper fra det hele, så er man ganske forkert på den. For vi er gået fra, at M arbejdede meget, men kom hjem kl 17.30’ish men stadig kunne hjælpe til med, noget af det praktiske med Bella – til tidligst, at komme hjem, omkring kl 19.00 og der efter. I går sov han kl 21.15 fordi han var så udkørt.
Det er sjældent noget jeg har set i DK – så skulle det da være efter en druktur. Men aldrig i hverdagene. Så der er der ikke meget hjælp at hente.

Jeg stod for alt selv – indtil i går, hvor Analyn flyttede ind hos os. Sådan rigtigt. I morges havde hun sørget for morgenmad, friskpresset juice, uniform til Bella, snacks, drikkedunk etc. Tror sgu jeg elsker hende. Og ikke nok med det, så rydder hun også lige det hele op igen. Im in heaven.

Så for jeg ikke skal drukne i alt det her housewife, og stadig være en sød og glad mor. Så tror jeg, det er godt for os alle, at vi har fået noget hjælp.

Jeg kan bare ikke, efter min ulykke, klare så meget, som jeg kunne før. Kroppen bliver træt. Alt for hurtigt 🙁

Er vi glade? Jo det er vi da. Men balancen i hverdagen, er godt nok svær. Jeg er i hvert fald 100% sikker på, jeg ikke skal have flere børn herude – for hvis vi kun ser vores far 1-2 timer om aftenen, så tror jeg bare vi ‘nøjes’ med samværet fra os 3. ❤️ for vi savner ham, rigtig meget. Og det tror jeg også, han gør os. Men man kan ikke puste OG have mel i munden. Desværre. Alt har en pris, man skal betale.

Så håber på, det er den rigtige currency. For tror Hurtigt, den ene eller den anden, kan blive klemt, i sådanne et liv i udlandet. Man skal være så meget på hinanden. Og OBS på det hele. S.W.A.T style 😜

Det er jo weekend – ikke at det tæller for mig. Men dét gør det for Bella. Og hun har klaret ugen, så flot. Jeg er så stolt af hende. Hun sagde sågar i morges: ‘jeg glæder mig, til at komme i skole’…. Wheeeeeee. Mit hjerte hviiiiiiinede.. Det var det bedste følelse, i rigtig lang tid. 

Hun blev lovede 10$ hvis hun klarede det flot i skolen og hjalp med sine opgaver derhjemme. Og det har hun gjort. Så hun skal ud og shoppe for sine penge – Og så tror jeg, vi skal prøve deres biograf og se ‘Inside Out’ som er en ny tegnefilm. Faren er nemlig på arbejde til sent, grundet middag/work.

I morgen skal vi hen i Sømandskirken, og møde alle de nye, der er kommet til Singapore – og en masse af de ‘gamle’, som  giver gode råd og tricks. Det bliver hyggeligt for børnene, for alle taler dansk, og dét har man også brug for, en gang i mellem😉

Søndag: drager vores far atter mod fjerne lande, denne gang, er det dog Geneve. Og det tror jeg, bliver rigtig godt for ham. Han kommer hen og ser alle hans venner/kollegaer, som er fra Europa, og de kan få én (læs: flere) kold(e) øl mm. Han trænger til et kram og et knus (the man way…selfølgelig).

Tror det er rigtig ensomt for ham, at være herude, og savne sine venner så meget. Men hvad ved jeg.. Han siger jo ikke så meget. Bare en female feeling.

Om lidt skal jeg hente musen i skole, og skal skal der shoppes for fars penge 💋

Dejlig Fredag.

Xx

R

1 kommentar

 • Lene

  Hvor er det bare dejligt når det vender og der kommer, et par gode skoledage og man glæder sig til at komme afsted.
  Så skal der shoppes igennem
  Det må være noget af en tilvænning for jer alle, men skønt i kan komme til arrangementer med danskere der deler ud af erfaring, og man kan stille spørgsmål som helt sikkert dukker op.
  Rigtig god weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

ITS ALL GONNA BE OKAY ; )