THE GIANT..

SNOTTUD. HEDEBØLGE OG FRIENDS PÅ KINESISK..

vscocam-photo-1

Okay.. Så mega snottet, stadig med influenza lign´tendens.. Prøver at kæmpe mig igennem   tankerne om, at M ikke kommer hjem i nat, og jeg er alene med Bella, helt indtil hun skal i seng. Lige nu.. Ikke den fedeste tanke, da hun er lidt af en håndfuld lige nu.

Men med lidt svømning, bagels til aftensmad, og en minature slikskål, så går det nok. Ellers må jeg finde min rulle gaffa frem, jeg har med fra Danmark ; )

Så nu slapper jeg lige af, med lidt bloggis og FRIENDS på kinesisk. Det skal man lige vænne sig til, alle de tegn, som man absolut ikke fatter noget som helst af. Måske det skal blive min beskætigelse herude…Øhhhh NOT ; )

Om en times tid, skal jeg faktisk mødes med min veninde fra danmark.. I kender hende godt, og hun er en af mine yndlings tøser og bloggere. Hun er her i Singapore, og jeg har lovet hende, at vise hende lidt rundt. Når hendes jetlag har lagt sig. Åhhhh i so remember.. Damn den er hård når man kommer herud. Når kan kommer retur til DK, så går man bare i seng kl 8.00 og står op kl 5.00 det er helt okay – men herude, der roder man rundt om natten, fordi kroppen tror, man bare lige tager en lille nap. Mega røv!!!

Må heller hoppe i bad, havde en ret led nat, med alt for meget “du skal bare svede det ud” tak for de gode råd. Lidt anderledes at “svede den ud” her i asien, end i DK. Man sveder bare pænt meget i forvejen, så adder man lige lidt ekstra på. Må ha´tabt mig 3 kilo i nat. Gosh!!!

Ønsker Jer alle, en fantasktis dag ♥

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE GIANT..