SNOTTUD. HEDEBØLGE OG FRIENDS PÅ KINESISK..

POSTKORT FRA DANMARK I LIVE VERSION.. 


I GÅR havde jeg en skøn dag. Bella græd ikke da hun skulle i skole (de 10 dollars i lommepenge, M har lovet hende, hvis hun hjalp til derhjemme, og hvis hun ikke græd i skolen, det har damen set som en fidus. Hun er vel fynbo 4 life) *Selfølgelig må hun græde, hvis hun er ked af det, men de fleste gange, har det været skaberi, fordi hun troede hun kunne få lov til, at komme med hjem igen. Men den går altså ikke!

Plus jeg fik besøg hjemmefra. Holdkæft hvor var det dejligt. Jeg har længe haft ondt i maven – og har skudt det hen som stress, grundet Bella og hendes skolestart. Men da Stine kom på besøg, var det som om, det forsvandt med 60% – og det er sgu da bedre end ingen. Am I Right? Så måske små doser af “home” er godt for sjælen.

Vi brugte dagen, med at spise frokost mit yndlings sted. Shoppe sko, og vise hende byen lidt. Kl 14.00 dragede vi mod skolen, for at hente Bella, og med det samme, vi ramte Orange Huset, hoppede vi i poolen, og Bella viste Stine alle sine tricks. Tror også Bella syntes det var rigtig dejligt, med besøg hjemmefra, og fra én, der forstod hendes sprog.

Heldigvis skal jeg se Stine igen i aften. Vi skal ud og spise med nogle af de nye “koner”, så vi alle kan lære hinanden bedre, at kende – vi er jo hinandens eneste og tætteste “familie” herude.

I DAG græd Bella heller ikke.. Optur X 2… Hvis det bare forstætter sådan, så bliver jeg da, den lykkeligste expatwife her i Singapore. Tror sgu hun fortjener et løbehjul, hvis det forstætter sådan 😁
Jeg kæmper desværre med forkølelse, og havde håbet jeg var kommet på toppen igen. Men det ser ud som om, der går nogle dage endnu. Jeg drikker/spiser så meget C-vitamin, at det ikke ville overraske mig, hvis der pludselig groede citrontræer, ud af min rumpet.

Vores nye maid kom igår, og man skal sgu lige vænne sig til, man er på samme etage nu. Vi har været vant til 350 kvm fordelt for 3 etager – og nu har vi “kun” 200 på ét plan – hvor vi er 4 mennesker, der skal bo. Det hjælper så heller ikke, jeg ikke er på toppen, og man skal være venlig overfor en ny person.

Håber på, det bliver bedre i morgen 💋

Godmorgen Danmark.

Xx

R

 

2 kommentarer

 • Tina

  Er det meget normalt at have en maid når man selv går hjemme? ( håber ikke du misforstår) men det er aldrig nemt at være super overskudsagtig når man ikke har det godt. Men er sikker på du stadig er super sød
  Syntes det er mega sejt at i skal have en maid

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Tina.

   Alle herude har en maid. Det er god pli at ansætte lokale herud, så vi/alle holder hjulene kørende i landet. Men tænk på, vi har ingen familie, ingen bedste forældre her, som lige kan hjælpe. Og tro mig, ens forhold er SÅ meget på prøve herude, så hvis man ikke skal skilles abroad, så er det en god og dejlig hjælp, at nogen også kan passe en gang i mellem, når barn/børnene er lagt. Så mor og far, kan få lidt alene tid. Plus, derhjemme havde jeg også aupair, da jeg ikke kan holde til så meget, efter jeg er blevet kørt ned, og er 35 procent handicappet. ; ( Så for jeg kan være en god mor og en sød kæreste, behøver jeg hjælp til alle hverdagens udfordringer. Handle, gøre rent etc.

   ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNOTTUD. HEDEBØLGE OG FRIENDS PÅ KINESISK..