INSTA UPDATE // GOLD CLASS..

JUST THE TWO OF US..

IMG_5214
Så er det bare bumbum og jeg, tilbage i hytten. Faren rejste til Europa i går, og er først næsten lige landet, da han havde mellemlanding og ventetid. Så efter 18 timer er han endelig fremme.

Mærkligt at tænke på, at han rejste i går da vi gik i seng, og er først lige kommet frem, efter jeg hentede Bella i skole. Har faktisk lidt ondt af ham, selvom han jo selv vælger det. Men jeg tror det er hårdere for ham, end han giver udtryk for. Tough life of a businessman.

Så nu er vi alene hjemme til på fredag, og det er faktisk helt ok. Jeg har adgang til Netflix den amerikanske, så jeg har rigeligt at se til. ; )
Hvis i hellere vil se den amerikanske frem for den danske netflix, så kan i downloade den App der hedder IPVanish, så kan du vælge hvor i verden du vil være. Det koster et lille fee om mdr. Men for mig herude, er det, det hele værd. Man laver jo ikke så meget andet end at svømme, spise, se tv, når det er en skoleaften. Men det er nu også HELT OKAY ; )

På fredag tror jeg, vi tager i bio igen, der er en ‘dracula’ tegnefilm, som vi gerne vil se. I Bella´s klasse, der har de ikke lektier for, de skal lave derhjemme, andet end at se så mange engelske film som muligt, så det prøver vi på lige nu.

Lørdag skal vi i Night Safari, hvor man kører rundt i Jeeps, og ser dyrene om natten, hvad de finder på af ballade. Det har jeg faktisk glædet mig rigtig meget til. De har også et aquarium, som jeg også gerne vil se. ‘So many things to do – so little time’ ; )

Klokken er 16.42 herude, så jeg må nok heller begynde at lave aftensmad, så vi ikke rammer ‘ulvetimen’ som en tornado. Det kan ske fra tid til anden, at ‘man’ (Læs: Bella) går kold, og får et flip. Sådan er det nogle gange, når man (Læs: Bella) har været i skole fra kl 8.00 – 14.45 det er en laaaaang dag. Specielt i den her varme. Jeg ville selv dø. Deres klasselokaler har aircon, men ellers resten af skolen har kun fans/blæsere. Det er bare DØD luft X 1000.

Hvis i har nogle spørgsmål i undrer jer over, eller gerne vil have svar på, så kan i skrive et spørgsmål i kommentarfeltet eller sende en mail. Så samler jeg dem og kommer med et svar til Jer.

Så går jeg til gryderne ; )

Dejlig mandag allesammen.

7 kommentarer

  • Annette Aarre Dalsgaard

    Hvor meget er IPVanish´ månedlige Fee på?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Tak for tip! Bor i Hong Kong indtil jul, så her er udvalget heller ikke det bedste 😛
    God aften til dig!
    http://cammi.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Hej Rikke.

    Nu har jeg fulgt med på jeres rejse til Singapore siden at i tog afsted, og synes virkelig det er sejt – især den måde du håndtere diverse udfordringer på.

    Må man spørge om hvad din mand arbejder med? Og er det muligt at se lidt flere billeder af jeres indretning af lejligheden? 🙂

    TAK for en fantastisk blog og for at du er så ærlig omkring de udfordringer i møder. Så sejt!!

    Malene

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Mange tak søde. Jeg skriver spørgsmålet ned, og laver en sum-up i løbet af ugen ; )

      Tak fordi du læser med ; )

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke

    Hvad står der på menuen en helt almindelig hverdagsaften? Hvor meget har I måttet omlægge hverdagen, nu der ikke er en netto eller Irma rundt om hjørnet?

    Hvordan er hverdagsmoden i Singapore, er der lige så meget H&M og Zara på gaden som herhjemme?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Mit spørgsmål lyder på… Hvordan kan det være at du og Bella allerede rejser hjem til Danmark igen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte

    Den lejlighed I har købt i DK – hvad skal den bruges til? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

INSTA UPDATE // GOLD CLASS..