POSTKORT FRA DANMARK I LIVE VERSION.. 

ITS ALL GONNA BE OKAY ; )

vscocam-photo-1 2
SNØFT Selvom man er omgivet af dejlige mennesker, og alle vil én det bedste, så kan man stadig i mellem 5.5 mio mennesker, føle sig rigtig meget alene. Det er en mærkelig følelse, om den ramte mig i dag, klokken 8.30 da jeg ankom tilbage fra min uendelige mange turer til og fra skolen. Måtte knibe en tåre i køkkenet, og endda foran vores nye maid ; (

SURE LØG Hun havde været rigtig “sur” om morgenen, da vi stod op, og det gjorde mig bare helt vildt ked af det. For det er ikke fordi, vi ikke selv kæmper med tristhed, fra tid til anden. Så havde jeg bare ikke brug for hendes PMS humør også. Og i et splitsekund, havde jeg faktisk lyst til bare at pakke hendes ting, og sende hende retur.

SAVN Men så slog det mig, hun måske også havde hjemve. Hun havde boet hos sin sidste familie i 7 år, og havde været med til næsten som én mor, at passe en lille “baby” på 2 år. Moren gik på arbejde, og de havde ikke pasning til hende –  så Analyn vores maid, hun stod for alt pasning af dette lille vidunder. Og jeg tror oprigtigt, at hun også havde en snert af savn i dag, da hun stod op. ♥ og det skal man jo have respekt for, for tænk sig om 2 år, måske hun også vil savne Bella på den måde. Man kan jo håbe. ♥

FUN Men når det så er sagt, så var vi 5 tøser ude at spise i går, på en fancy restaurant. Hvor vi fik lækker mad og dejlig kold vin. 4 af os er lige ankommet, og den 5 havde været her i 2 år. Så vi pumpede hende for informationer, sugede alt til os, af kloge ord hun havde og sige. Og beundringen for hende, og hende coolnes over hvor godt hun var faldet til. Vi samlignede alle følelser af, hvor vi pt. var i hjemve stadiet, og blev alle enige om, hvor heldige vi var for, vi fik denne mulighed.

VENINDER Vi er alle i samme båd, så derfor forstår vi også hinanden. Lidt ala da jeg gik til fødselsforberedelse på APA, og den eneste der forstod mig, var én af pigerne (Kathrine♥), der også var gravid, som endte med, at blive min hjerteveninde herfra og til månen.

LIGHEDER Vi delte mange ting, så som alle vores ekstra kilo. Vi var begge fra Fyn. Vi var begge “gift” med to mænd uden hår på hovedet, som kun kan tåle at drikke meget lidt, før de bliver pisse irriterende, og bare fortjener et los i løgene. Vi havde begge en stor kærlighed til hendes koldhævede gulerodsboller, med ost og marmelade. Alt for meget kaffe. Enigheden om, at fuck hvor var små børn pisse træls – specielt når man skulle ud og shoppe tøj, og de hele tiden skreg ; )

Følelsen af jeg kunne sige ét ord, og så kunne hun afslutte sætningen, fordi hun præcis vidste hvad jeg følte. Det er en dejlig følelse. ♥

Men det er heldigvis små glimt af savn, og følelsen af, at det hele af håbløst, og et dumt valg. Så når man 99 % er glad og kun 1 % ked af det. Så er det sgu da meget gode ods, right?

PJ HYGGE I morgen får jeg min veninde Stine på besøg, som flytter herud om 2 mdr (yaaaay er det lige at ramme jackpot??). Vi skal drikke vin til alt for mange penge – og spise saltstænger til 50 kr pr pakke (i kid you not) Se appleTV, spise slik, og hygge som om det var 1979 (lets party like it’s nineteen seventy nine) You get my point. ; )

Nyder den sidste dag hun er her, for Lørdag skal hun hjem igen. Æv. Men så tæller jeg dagene til hun er retur igen. ♥


(The Gang: Camilla fra Vores eventyr i Singapore // ME // Stine // Anett // & Mette der ikke ville med på billedet.)

Nat nat fra Singa´

XX
R

2 kommentarer

  • Stine

    Eeeej en sød post! Nu får jeg det helt dårligt med at jeg tog i bio med Rasmus! Jeg kæber vin og saltstænger en masse så snart jeg er retur <3 Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det er helt okay min skat. Forstår godt din prio ; )

      Kys

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

POSTKORT FRA DANMARK I LIVE VERSION..