BLACK AND WHITE..

ER JEG NORMAL??

IMG_5580

 

Noget vi mennesker så tit prøver på, er at passe ind. Vi vil så gerne være ‘vores egen’ men stadig passe ind i kasserne. For så meget skal vi heller ikke stikke ud. Jeg elsker dog, når nogen viser at de også bare er mennesker – som Tine Strange har gjort i sit indlæg i dag ‘Om at sige det som det er’. Det ramte mig lige i hjertekuglen, og satte en masse tanker igang.

Noget som er en ‘ond djævle i mit sind’ er når jeg scroller igennem instagram, og misunder  alle de tøser jeg følger derinde, som altid ser flawless ud, og aldrig ligner nogen, der er oppustet fordi de har ‘gæster fra rødby’, eller bløder igennem deres pilatestøj (LÆS HER). Men mere nogle der har fået en tarmskyld inden de gik ud af døren, med deres perfekte smoothie i hånden, og altid fremviser en flad mave – og ingen væske i benene har. (skulle hilse at sige ‘hej hej varme’ og hævede ben 24/7 i singapore – pik og patter).

Har de mon aldrig tider, hvor de bare hader deres kæreste, og barnet er en snotunge.? Har de aldrig en dårlig hårdag, og dage hvor de bare føler sig uduelig til alt hvad de foretager sig..? Har de bare altid perfekt tøj, træningsrutiner og spiser RAW til frokost. Går de aldrig i joggingtøj fra BILKA fordi det var billigt, og behageligt – måske ikke det pæneste, men det var flexi nok til, at der var plads til et stykke kage. Har de bare altid den pæneste hud, og byens bedste personlige træner?

Hvor er det normale henne? Og hvem er normal – og findes det overhovedet? Jeg har selv så mange kampe, jeg dagligt kæmper med mig selv, og jeg er og bliver min værste fjende. Nogle gange ville jeg ønske, jeg var lidt sødere ved mig selv. Men måske er jeg også bare menneske.?

Jeg er specielt virkelig følsom, efter vi er flyttet. Og jeg tror mit særlige sensitive gen er ekstra alert herude. Jeg er hele tiden i tvivl om folk synes jeg er sød nok, og om JEG er god nok til at være deres veninde. Jeg er ikke vant til at skulle sælge mig selv, derhjemme ved mine veninder hvem jeg er, og jeg er ikke på glatis, som jeg virkelig føler mig herude. ; (

Det er ekstremt hårdt for mit hovede, som ikke kan klare helt så meget, som det kunne engang. Og jeg bliver meget hurtigt udkørt, da jeg bruger så meget energi på, at være den bedste side af mig selv, for hvem vil ikke altid gerne sælge sig selv, som den bedste udgave der findes?

Tine sagde noget rigtig klogt i hendes indlæg (HER)

Jeg søgte en stilling, men havde glemt at overveje om jeg faktisk kunne se mig selv i stillingen fremfor at prøve at være dén stillingen krævede.

Jeg prøver ikke at være noget, som jeg ikke er herude, men jeg prøver at være den bedste side af mig selv, og måske man så prøver for hårdt.? Kan man prøve for hårdt? Jeg prøver ikke på at være venner med alle, men jeg prøver på at være gode venner med dem jeg ser et match med. Men måske dem jeg gerne vil være veninder med, ikke ser et match i mig ; ( Det kan man jo ikke vide – og tiden vil kun vise, i det her ‘speed dating game’. Måske jeg bliver stemt af øen, måske jeg får lov at blive.

Jeg er hvem jeg er, og jeg kan ikke være andre. Det er jeg desværre for meget mig til at være, og alt for stædig til at skulle udgive mig for at være bedre end jeg er. For jeg er ikke den bedste, og jeg er ikke den tyndeste, og jeg har ikke de smukkeste ben i byen – eller de pæneste bryster, som sidder hvor de sad, da jeg ‘fik dem’. Jeg har så mange skavanker, og så mange ting som jeg slår mig selv i hovedet over dagligt.

Men når dagen ender, så nytter det jo ikke noget, at jeg er ked af, jeg ikke har Christina´s smukke krop (passion for fashion) – eller Laura Lawaetz pæne ben. Stine Hasselstens alt for lækre hår – og hendes skønne kæreste, for den sags skyld.

For når netforbindelsen ryger, og man ikke har internet adgang længere, så skal man leve med sig selv, for ingen andre kan gøre det for dig – og det prøver jeg på hver dag at accepterer. Nogle dage går det fint, og andre dage. Not so much.

Men så længe man prøver, så kan man sige, man har gjort et forsøg. Vi bliver nødt til at være til, at accepterer os selv, som vi er. For jeg er sensitiv, og jeg har mange mén efter min ulykke, men jeg prøver at finde en balance mellem mine udfordringer hver dag – og det kan være sindssygt hårdt. Men mon ikke, de smukke piger på instagram, også har nogle ting de kæmper med, men ikke fortæller om.??

Jeg vil bare ikke være en af dem, som ikke fortæller at ud over alt det her ‘perfekte liv’ i Singapore – der sidder der altså en pige, som også kan græde, og også kan bløde igennem sit pilatestøj, og som hader sin kæreste, og nogle gange ønsker sit barn langt væk, fordi det er alt for hårdt at være nogens mor, og det har jeg ikke skrevet mig op til. Som nogle gange bare synes at livet er imod hende, og tarveligt på alle tænkelige måder.

Men mest af alt, så er jeg bare ét menneske, som gerne vil elskes – og specielt på de dage, hvor jeg tvivler rigtig meget på mig selv ♥

Vi er ikke perfekte.

Kys
R

25 kommentarer

  • Hald

    Kære Rikke, hvis det er nogen trøst, så er du en af de “perfekte piger” i min IG feed, som altid har det rigtige kluns, det gode hår osv osv – og som skubber til min følelse af at veje (minimum) 5 kg for meget til mine 163 cm og være lidt for tung i røven til at træne. Så du er ikke den eneste, der kan sidde med den følelse 😉 Men – jeg tror, at vi er helt ok, som vi er. Nogle dage er bare nogle større røvhuller end andre – og der er (næsten) intet der er så galt, at det ikke kan kureres med brunsviger. Knus

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ligesom hos Hald, så er du også en af de perfekte kvinder i mit IG feed og jeg er vild med det.

    Mit mål med mig er, at jeg elsker mig selv på godt og ondt og det gør jeg. Jeg er hverken den tyndeste, højeste eller hende med det lækreste hår. Faktum er, at trods mine “skavanker”, så elsker jeg mig selv, hver dag. Jeg bruger ikke dårlige hårdage, jeg bruger heller ikke at skulle tabe 5 kg.
    Jeg er lækker og jeg er mig!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mette

    Jow, de har da dårlige hårdage og den anden og tredie slags dårlige dage, men det viser man jo ikke på IG. Det er blevet en hel religion, at være “pæn” og gøre alle de “rigtige”. Forskellen på dem og dig er, at du er så befriende ærlig, at selv gamle koner som mig, gider læse med på din blog.
    Huskede jeg at skrive, at du ser super godt ud?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lise

    Vi har alle de dage, det er alle for “normale” til ikke at have. Selv når du skriver om blødende yogatøj osv, så misunder jeg og dine læsere fx også dine voldsomt smukke lange stænger og flotte ansigt. Jeg er selv 26 og med chancen for at lyde som et skarn, så håber jeg inderligt at jeg ser ud som dig når jeg runder de 30 😉

    PS. Trods min alder, ingen børn og kulde i Danmark så er mine ben anyway hævede som elefantstolper efter en dag på kontoret! Praise The Lord, hvor er det lækkert.. NOT 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Åh hvor er det bare sandt! Må lige over og læse med hos Tine.
    <3 herfra og helt til Singapore 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Line

    To be honest: Jeg vil ikke skrive til dig, at dit indlæg er en omgang ynk, for det er det nu i og for sig ikke – og dog.. Jeg forstår ikke, at en dame på din alder, lader sig gå på af så overfladiske ting. Din krop bærer måske præg af, at du har født et barn – vær dog glad for det. Brug din energi på at nyd dit, måske, livs største eventyr med din DEJLIGE datter! De piger du snakker om er ikke rundet de 30 endnu og de har ikke født børn.
    Kom ind i kampen – og knus til dig. Det er spild af tid, det du har gang i!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hej Line. Nu handlede indlægget lige så meget om, at bare passe ind. Ikke kun med tynde ben, og flade maver, men at starte et helt nyt liv, i et fremmede land, med kun få bekendtskaber. Og måske savne det velkendte og noget der minder om tryghed. Og igen. Vi er bare mennesker. Mon ikke også du har nogle udfordrende ting, i en anden afskygning. Det tror jeg vi alle har.

      Dejlig aften.
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Selvom man på papiret har det meget godt, kan man sgu godt have det skidt.
      Just saying.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Christina

    Uhh du fortjener en krammer <3
    Tak fordi du er dig og åbner for vores alle sammens usikkerhedspose. Det er skønt at du tør åbne dig op! Desuden skal du vide at jeg er hende, som kigger på dig og tænker: hvor har hun pæn krop og pæn hud. Dybt misundelig!!!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Malene

    Rigtig dejligt indlæg!

    Men nu har jeg hørt dig nævne din ulykke et par gange (er forholdsvis ny læser). Må man være så fræk at spørge, hvad det handler om, eller er det ikke noget du har lyst til at dele med bloggen?

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Annemette

    Du er god nok – præcis som du er <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Maria Mikkelsen

    Sikke et dejligt indlæg, så er da andre som også bare er normal, og indimellem køber tøj i Bilka 🙂 det er ihvertfald alt for hårdt at skulle leve op til de perfekte instragram billeder .

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bettina Schmidt

    Kære Rikke
    Dejligt indlæg du har skrevet ! Du er ikke ene om, at have gjort dig de tanker. På min IG er der ikke de beskrevet billeder – for nok er de smukke at se på….men det ville være “falsk varebetegnelse” hvis jeg havde den slags fotos – for sådan er jeg ikke og bor langt fra sådan. Jeg er lykkelig enlig mor til 2 unikke unger, vi bor ikke med masser af design, har nullermænd på gulvet ( hunden fælder…suk)….hvor spændende er det lige tænker jeg nogen gange… men her føler vi os hjemme og her er vi trygge. Livet har lært os, at det hurtigt kan gå den stik modsatte vej end vi i vores vildeste fantasi have forestillet os. Derfor husk at stoppe op, alt er ikke lutter lagkage ( det nægter jeg at tro på) klap dig selv på skulderen og sig du er go nok som Du er….det er jo derfor det lige præcist er dig. Var du i nærheden ville jeg invitere dig på kaffe, synes du er en spændende pige ( som skriver fantastisk) nu får du et cyber-knus istedet 🙂 KNUS til dig

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Åhhh hvor er du bare sød. Mange tak og jeg var helt sikkert kommet ; )

      Tak fordi du læser med – og tak fordi du sendte mig dine tanker.

      ; )
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • TAK for lige at linke til Tines indlæg og give mig en virkelig god læseoplevelse, der satte en masse tanker i gang! :*

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ja det er et rigtig fint indlæg, hun har skrevet ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    NEJ du er ikke helt normal!… Du virket altså unormal sympatisk og er en flot kvinde!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Julie

    Jeg har lige opdaget din blog for ikke så længe siden og på den korte tid er det simpelthen blevet min yndlings. Du skriver på sådan en varm, humoristisk og ægte måde at man føler man kender dig.
    Tak fordi du deler det med os 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Babe, det uperfekte er langt mere interessant end det uopnåelige perfekte.
    Der sgu ingen der konstant kan rende rundt med lækkert hår, nystrøget tøj og spise raw mad morgen, middag og aften, og samtidig have råd til det nyeste nye.
    No way José!
    Og dem der gerne vil se ud som om de lever det liv, tillykke med det, men det gør dem ikke interessante. Det er oftest de profiler jeg skøjter hurtigst over og sjældent liker på Instagram f.eks.
    Næ jeg vil hellere se andre være lige som mig selv. Sådan en kvinde vis hår klasker når man når frem til kontoret, vis makeup er ikke eksisterende når dagen er ovre, der godt vil indrømme at en parisertoast fra frost smager godt, og at kage desuden er essentielt i dags kost.
    Og kan man samtidig indrømme at man også kan blive savet over at ens omverden, at ens kæreste eller mand er en klaphat, der engang imellem burde tage sig sammen, og at man kan græde på svært upassende tidspunkter . det er menneskeligt, det er ægte. Det er interessant, og det er det andre kan relatere til.

    Næ du, dame du er for lækker, og når jeg kommer til Singa til januar jager jeg dig ned og giver dig verdens største krammer. Og tager noget saltlakrids med til dig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Yaaaay. Jeg glæder mig til at se dig, og du er altid velkommen i Singa.

      Tak for dine søde ord. ; )

      Mys
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mille

    Altså…I min omgangskreds er jeg den perfekte, tynde, lækre, designertøjspige med styr på alt ,ny bil, hus og dygtig mand med eget firma. Altid hjælpsom og glad og får folk til at føle sig godt tilpas.Sådan her ser jeg mig selv (i mine mørkeste øjeblikke): en fladpattet, tynd, sur dame der bliver fuld og ynkelig af 1½ glas hvidvin, intet under at min mand og jeg ikke har haft sex i over 2 mdr!?!?!, det er helt klart min skyld fordi jeg ikke er sexet nok og altid er en muggen krage og ikke spor interessant…Og jeg kunne blive ved! Men jeg forsøger at være den bedste mig, og det er godt nok, det ved jeg. Det er bare så svært at vise det uperfekte, for mig forstærker det min følelse af at være uperfekt…Derfor viser jeg hellere min “perfekte” sider, det gør mig mere sikker på mig selv. Det er ikke meningen at andre skal føle sig mindre værd…slet ikke! Men det gør at jeg kan bevæge mig rundt “ude i verden” det er mit skjold 🙂 Og jeg er garanteret ikke den eneste 😉 Tynd og lækker er jo kun udenpå… det jeg prøver at sige er at selvfølgelig har alle deres dårlige dage – det er bare ikke det man viser omverdenen…. P.S. Elsker mit hjemmekluns fra Føtex og hyggesokker fra Tiger 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Åhhhh. Jeg elsker dig. Så er jeg ikke den eneste der kan være destruktiv – og måske lidt nærig ed det nøgne hud. Pinligt at sige højt. Ufatteligt, at de stadig hænger ved. Vi må være gode ved os selv, og så komme i sving. Det dér sex, alle snakker om, skulle åbenbart være ret ok, når man først er i gang ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mille

      Neeej gu er du da ej!!! Og det er jeg heller ikke…Det føles bare sådan 😀 Vi er jo bare mennesker, sådan helt almindelige dødelige sårbare og uperfekte mennesker, helt som sådan nogle skal være. Vi kan jo altså ikke både stege frikadeller, tegne en tilbygning og have sex på samme tid vel?!?!??! P.s. Lad mig vide om jeg skal droppe tilbygningen og prøve det der sex, eller om det bare er opreklameret 😉 He he 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg gider ikke prøve det, før du gør ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLACK AND WHITE..