PROS AND CONS #1

BLACK AND WHITE..

IMG_5532

FORMULA ONE I weekend der M´s og min første date night. Vi har ikke set meget til hinanden, og har nok heller ikke haft det vilde overskud til, at være engageret i hinanden. Sådan er det nogle gange, når man har barn/børn, og flytter til et andet land. I guess. Så må vi jo se, om vi overhovedet har noget at snakke om mere ; )

Men denne kommende weekend er der Formula 1, noget jeg er vokset op med, og som min far er kæmpe fan af. M og jeg har billetter, og skal derfor fredag og lørdag hen og se det. Jeg havde faktisk troet, at min far ville komme denne uge, men det må blive næste år.
Jeg selv kommer mest for musikken, da der spiller killer bands. Fredag er det Pharell der går på, og lørdag er det Maroon 5 som sprænger ‘taget’. Det glæder jeg mig allermest til ♥ Søndag spiller Bon Jovi, men det er sent om aftenen, og der tror jeg, jeg har fået nok af biler – og os!

JASPER LIVING Man ved ikke rigtig med vejret disse dage, vi har både haze og regn, så man skal have noget på, der ikke er for fancy og heller ikke for varmt. Så jeg har fundet det perfekte outfit. Alt er fra Jasper Living, min lokale pusher. Jakken er lige kommet hjem, og er at finde hos Jasperliving.com – Psssst. Hun har også lige fået en sending af Tales of Rebels, som i skal tjekke ud. LIGE HER. (Husk hun sender til Danmark)

Godmorgen Danmark ; )

4 kommentarer

 • Det lyder som om I har den fedeste weekend i vente 😉
  Jakken er virkelig fin – den vil jeg også ha’ 😉
  God dag søde Rikke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • kat

  LÆKRESTE OUTFIT!
  Og de armbånd er liiiige i mine absolut ynglingsfarver!
  Lad os endelig se dig på billede som lækker laks i det outfit!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil med! Er pænt misundelig. Fuck artisterne, næ det er sgu løbet jeg vil se!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det var også pænt sjovt. Jeg elsker stærke biler (man er vel fra fyn) Siger det bare ikke højt. M syntes jeg er en Brian ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PROS AND CONS #1