KOGEKONE-ARME OG FEDTET GARN..

Zzzzzzzzzz…

IMG_4934
Ja. Jeg kom ikke med mange updates i går, kun ét par stykker på insta. Jeg gik ærligt hjem i seng, da jeg havde afl. Bella i skole. Hun var rigtig ked af det igen, og min energi slap bare op. Så jeg lå i sengen til kl 14.00 og bare stenede film. Kunne intet andet, og havde heller ikke lyst til det. Havde bare lyst til at være mig selv, i mit hjem, med tøse film. Så det var dét den stod på.

Skulle også samle kræfter for Bella og jeg skulle ud og spise med “onkel Tommy” som bor i Bangkok, og han var i Singapore fra i går til i dag, så vi brugte et par timer på Hard Rock Cafe, med ham, og Bella fik hotdogs m. fritter og en kæmpe dessert, så var hun glad. Og når hun er glad, så er jeg glad. Så tog vi hjem kl 20.00 og faldt i søvn i ske, til lyden af Friends på TV. Jeg er udkørt på en helt anden måde.. Jeg føler mig så mentalt drænet, at jeg ikke kan kende mig selv – og den dumme stressknude jeg havde i maven, inden vi tog afsted – den har desværre sneget sig ind på mig igen. Så jeg prøver at holde lav profil, og bare slappe af. Sådan et par flytninger, tager nok bare hårdere end man regner med.

M lander kl 01.00 i nat fra Korea, og skal tidligt på job i morgen tidlig. Egoistisk som det lyder, så har jeg bare brug for, han kommer hjem, og er sammen med Bella – så jeg kan få gået en tur, eller noget for mig selv, hvor jeg ikke skal tænke på, jeg skal være et sted, på et bestemt tidspunkt og hente eller bringe.

Bare all by myself ♥

I dag skal jeg ikke ligge i sengen, selvom jeg virkelig bare havde lyst. Men jeg skal i Ikea, for vi får nemlig en Maid. Hun flytter ind om et par uger, og hun er TOP sød. Så jeg har sagt til hende, at hun må vælge lige hvad hun ønsker sig, til sit meget lille værelse. Så nu skal der shoppes ; )

Dejlig dag, når i vågner.

Kys
R

5 kommentarer

 • Åh sikke noget skidt – jeg håber du kan få slappet godt af når M kommer hjem, du kan jo ikke have max overskud hele tiden!
  Stakkels Bella jeg håber hun snart bliver glad igen – det lille pus…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kristensen

  Sødeste Rikke, kan fandme godt forstå du er drænet for energi-det er sindssygt hårdt når ens børn er ked af det på den måde som Bella er de her dage. Hun er jo stadig ikke tryg i det nye, men jeg er sikker på det kommer når hun lærer sproget mere.
  Jeg tænker også det er pisse hårdt at være alene forælder at få hende igang, M er jo på job og i sit rette element hvis du kan følge mig? For dig og Bella er det hele stadig nyt samtidig med i er trætte ovenpå flytning og savnet hjemmefra.
  Tænker på jer og håber snart det vender for er ikke i tvivl om det er jeres livs eventyr❤️ Stort knus Pernille

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Kære Rikke. Jeg boede på den anden side af din nye gade sidste år og jeg kan 100% forstå alle dine ups and downs. Vi kender ikke hinanden men jeg er flyttet tilbage til Gentofte og min søn skal starte på Gentofte skole næste år (vi har “byttet” hverdag ). Jeg vil skrive dig et par linier om godt og ondt og hvad man kan gøre for at få et godt ophold derude i Singa hvis du vil ha en petsonlig email?. Men her på dit blog vil jeg blot komme med kort og ret fysisk råd; udover du er mentalt drænet så er du muligvis også dehydreret. Jeg gik til lægen derude med symtommer som dine fordi jeg synes de tog til og jeg følte mig svimmel og træt.lægen tjekkede 1000 ting men konkluderede kontant: Expat wify blues kombineret med at jeg burde drikke 1 liter mere vand end jeg gjorde. Ikke iskoldt men tempereret. Gerne igang fra morgenen af. Derudover holde små pauser, hvile sig og spise løbende mindre måltider hele dagen samt drikke 1 glas 100plus (fås i supermarkederne derude) omdagen for at få elektrolytter nok. Ja jeg er ikke læge men jeg lover dig for det hjalp. Skru ned for AC’en den kan gøre dig utilpas også. Mentalt er rejsen til at finde sig til rette nok lidt længere men fysisk hjalp disse råd mig mod den drænende fugtighed. God vind og sig til om du vil ha mere info om Singapore oplevelsen. kærligst Julie

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Julie.

   Hvor er du bare sød – ved du hvad. Det har du nok ret i. Jeg skal nok drikke mere vand. Jeg får ikke mere end 1 liter om dagen og i DK skal man have 2. Så jeg er allerede 2 liter vand bagud. Jeg kan bare ikke rumme så meget.. Men jeg må jo prøve ; )

   Boede du på den anden side af vejen… Ej hvor sjovt.. Så du boede i Orange Grove Residence? Nr 36 ; )

   Ej hvor sjovt vi har byttet liv. Du har ikke tilfældigvis købt vores hus På Højden vej… Haha. Det ville være sjovt.

   Jeg tror du har ret. Jeg må købe det der 100 plus noget, og håbe på det hjælper. Lige nu, kan jeg i hvert fald ikke kende min krop, og det er ret skræmmende. Jeg er bare så træt. Træt med træt på ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • julie

   Kære Rikke…1 liter…jamen så er du maks bagud (satans!) Kender godt følelsen af man ikke kan drikke mere…. men du skal nok op og drikke 2.5 liter VAND. Kaffe og søde drikke etc. Er jo dehydrerende så spar på det;’) Matilde Moyell bor i Orange Grove Residence (sød pige med søde børn;-) vi boede i mindre condo lejlighed på stevens close lige ud til stevens road. Men dejligt område og der hvor i bor er jo top lækkert Min mand rejste også 1 uge 2 gange mens vi var der og jeg synes det var F* hårdt med 2 små på 1 1/2 og 3 1/2 på det tidspunkt. Er sikker på i vil nyde jeres weekend og jeg ved din fine pige vil stoppe med at være ked når hun begynder at kunne forstå og tale med. Det tog min søn 3mdr i børnehaven. Han kom aldrig til at elske det men han blev laaaaaangt gladere da han kunne følge med. So hang in there kærligst julie

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KOGEKONE-ARME OG FEDTET GARN..