GOING TO THE BEACH :)

THE GIANT..

FullSizeRender 2
(Foto Credit: Camilla)

Lige en søndags-hilsen her fra sengen. Jeg er sgu blevet ramt af ondt i halsen, og influenza lignende tilstand. Heldigvis er jeg på en 4 ud af 10, så håber på, den ikke bliver højere. Der er rigtig mange herude, der er syge. Måske jeg har revet noget med fra skolen. M er heller ikke på toppen. Plus flere vi kender her, og er på skjoldet disse dage. Så det er nok noget omgangssyge ; (

Håber I har haft en dejlig weekend? Vi har hygget. Bella var til fødselsdag i går, og havde en fest. Så var vi på Hard Rock cafe, og spise med Camilla, Maya, Celina og deres far Michael. Vi valgte ikke stedet, for deres gode mad. Men vi valgte der ærligt, fordi pigerne kunne være piger, og vi kunne være voksne, med bare en anelse voksen snak. Og et par glas vin. Vi tog hjem til os bagefter, for at indvie vores lejlighed, med de første gæster. Og det var bare så hyggeligt. Følelsen af, at bare have lidt et liv. ; )

Billedet er taget i sidste uge, da Camilla og jeg, var på sightseeing, og lige skulle handle lidt mad, inden vi skulle hente pigerne i skole. Bella og Camilla´s yngste datter Maya, går i klasse med Bella, så det er bare helt perfekt. Man kan godt se, jeg stikker lidt ud i mængden herude. Jeg er lige et par cm højere end de andre.
Flere gange, har jeg oplevet de stopper op, og helt uhæmmet tager billeder af mig, mens de råber VERY TALL.. VERY TALL… Okay. Hallo. Jeg står jo lige her.! Hold Jer, da endelig ikke tilbage. YESUZ!

Camilla og jeg, kommer dog sjældent længere væk, end Orchard Road (byens shopping street). Vi har stadig svært ved at finde rundt – for rigtig mange steder, når man skal krydse gaden, så er det under jorden, og pludselig ender man et helt forkert sted. Og det sker RET ofte. Til sidst bliver man så panisk, når man har gået det samme sted 10 gange, og ikke kan finde ud. Jeg føler mig tit, som sådan en kloakrotte.. haha ; )
Men det er sgu mærkeligt, at halvdelen af ens liv, foregår indenfor og under jorden. Helt nyt liv.

Men som Bella sagde i dag ‘Jeg vil meget hellere bo her, for her er det varmt – og i danmark, der er det ingen gang varmt, når det er sommer’ Og det kan man jo ikke modsige.

Nu vil jeg få puttet Bumbum, og hoppe i seng selv.

Kys
R

Hvis i ikke læser med hos Camilla, så kan i finde hendes blog LIGE HER.

2 kommentarer

 • Rikke

  Når det er blevet lidt mere hverdag, så skulle du måske undersøge muligheden for lidt flere lommepenge, ved at være model? Du har jo klart X factor og suger blikket til dig. Og en model wifey må da også give lidt street cred til hubben?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • C

  Rigtig hyggeligt at følge med i jeres rejse til Singap. Er selv medrejsende i Dubai og det er rigtig svært at få for meget tid til sig selv :-). Godt at se, at du er ved at falde lidt til.

  Hæng i og nyd det du får der, som du ikke kan få i DK og tag så hjem om sommeren og nyd Danmark 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GOING TO THE BEACH :)