BLESSED // VIEW OF THE DAY..

HELT NORMALT..

IMG_4214

Bare en helt almindelig dag i Singapore.. Haha.. NOT. It´s all for show. Bella havde fundet en blomst da vi skulle i vores pool – nu hvor jeg tænker over det, så er det faktisk rimelig klamt, jeg har smidt den bag øret, man ved jo aldrig om vores havemand lige har lettet ben på den. Ohhh well. Man er vel fra 5800, jeg har nok rullet sig i noget der var værre ; )

Jeg ved ikke hvorfor jeg ser så “slim” ud på billedet, for bare rolig, jeg har ikke tabt mig. M og jeg drikker som to alkoholikere (alt taget i betratning) så jeg nægter at tro, jeg har tabt mig. Jeg smed med vilje vores badevægt ud, da vi flyttede, for man skal ikke veje sig hele tiden, man skal ha´det godt med sig selv i det “hus” man bor i, så er det ligegyldigt med vægten. Så det prøver jeg at arbejde på, og rigtig svært at opfylde, når man render rundt i badetøj hele tiden, og ens datter nonstop fortæller én, hvor slap ens mås er. Tak for lort Bumbum!

Men næste uge, der skal jeg så meget “voldtage” det træningscenter vi har her i vores lille fællesskab. Savner dog min træner fra danmark, men jeg må prøve at løfte noget jern selv, og håbe på, det hjælper på de slappe arme og den nedadgående bagdel. Tak for lort tyngdekraft! 

Længe leve kvindekroppen – eller noget i den stil ; )

Kys
R

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BLESSED // VIEW OF THE DAY..