SELVOM MAN ER LAVET AF PLASTIK, KAN MAN GODT VÆRE FANTASTISK ; )

DEN GAMLE KONE ER UDBRÆNDT ; )

IMG_4565

Det lyder skørt, men jeg er kørt midt over.. Altså ikke bogstavelig talt. Men Mentalt. Jeg er helt færdig. Jeg skal nok skrive mere vedr. Bellas skole, men for now får i lige min insta update. Så vender jeg tilbage ♥

DAG 2 🌴☀️ I dag er gået sindssygt godt. Over al forventning. Hun havde lidt ondt i maven i morgens, men vi fik en god snak om, at det var okay at være nervøs, og lidt utilpas, når man startede i en ny skole og fik nye venner. Peptalken virkede, og vi drog ud på vores 25 min taxatur til skolen.

Vi har stadig ikke fået bil endnu, og jeg ved heller ikke om vi skal, da de 1. Kører i den “forkerte” side af vejen, og jeg gerne vil spare deres lemmer for tortur 2. De koster en milliard million. Plus man skal have et permit til at eje en bil og det koster 60.000 Sing Dollars (300.000 danske kroner🙈) de vil gerne holde bilerne væk fra vejene, derfor laver de helt urimelige priser 🚙 #mafia

Men vi tager hver morgen en Über og det virker altså helt perfekt, og taxa er meget billigt. (Som det eneste) Vi bor i et lukkede område, så ingen kommer ind eller ud, uden man snakker med en vagt, hvilket er meget betryggende når man er kvinde og har barn. Vi skal være rigtig meget alene her i Singapore da M har hele Asien, og der er langt mellem hvert land, og det betyder at hans rejser går fra 2 dage i Stockholm til 1 uge i Japan ex. 😬 Så er det vigtig man føler sig tryg – og jeg må ærligt sige, jeg føler mig mere tryg her, end jeg gjorde i Kagehuset 🏡 i Hellerup. Hvilket jo er en joke. Man ser aldrig politiet på gaderne her, da det ikke er nødvendigt. Crime is not an option. De har de hårdeste straffe, og folk laver ikke pis med ordensmagten. Det kunne vi måske implementere i DK #justsaying 🚔

Vi bor på 6 etage i et condominium med 3 tårne og 70 units totalt. Der er 4 pools. Privat gym mm. 😉 Så hvis der skulle ske en crime, så er vi i det mindste on top of the World, og personen skal være spiderman, for at komme op. For du kommer ikke ind i elevatoren medmindre du har et keycard, og det er kun residens der har det.

Vores dag starter 6.15  da Bella starter skole kl 8.00 og transporttid svinger, hvis det regner er det helt skørt, og folk kører altid samme. Ved ikke hvor de har de kørekort fra. LEGOland?? Hun blev hentet kl 14.45 så en dag på 6 timer og 45 min.. og hun var virkelig glad, det var så dejligt at se, jeg havde frygtet i dag, og det blev gjort til skamme. Plus mit hjerte smeltede da vi kom hjem, og hun sagde “My name is Bella, im 6 yrs old – how old are you Mommy?” #mensabarn ❤️

Dag 2 = succes

Vi tager en dag mere i morgen 💋

2 kommentarer

  • Godt at høre at det går godt derude i den store verden – det er super spændende at følge med, både her & på insta 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katrine

    Aah Rikke, du er udbraendt. Jeg forstaar dig saa godt. Det er saa haardt at skulle vaere paa hele tiden og vaere i noget nyt hvor der hele tiden skal goeres gode foerste indtryk, naar man bare vil graede snot hos en veninde. For det er spaendende at flytte ud, men det er ensomt.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SELVOM MAN ER LAVET AF PLASTIK, KAN MAN GODT VÆRE FANTASTISK ; )