ELEVATOR-SELFIE OG DINNERDATE :)

EXPAT WIVES OF SINGAPORE..

IMG_4782
(V: Mette, Maria, Mette-Line, Louise, ME og Kadja)

WHO RUN THE WORLD? Et sløret billede, beskriver meget godt, hvordan JEG havde det igår. Peeewww. Jeg var skidt-mads. De damer her, de kan altså drikke.. Og spise meget lidt mad. Det slog mig så hårdt, jeg kan dårligt huske jeg kom hjem. Og da uret ringede kl 06.15  i går morges, der troede jeg ærligt, jeg skulle DØ!!!

Jeg måtte alligevel drive mit sørgelige korpus ud af sengen, og få Bella klar til skole, og tage mine 25 min i Über til skolen OG tilbage til vores condo.! Herude har de en bestemt ‘evne’ til at gasse op, for så at bremse, for så at gasse op, for så at bremse. Hvilket er meget ubehageligt – og endnu mere, når man føler, at aftenes indtag af alkohol, ikke bare rumstere i ens mave, men evt. godt kunne sigte mod regningen, af at titte ud af munden (og næsen).!!

Det var så tæt på, at jeg måtte ørle i den taxa, men jeg brugte mine vejrtrækningsøvelser, som jeg lærte på APA da jeg gik til fødselsforberedelse, og det virkede. Der skete ingen skade, og jeg kunne drøne op i min seng, og blive der, til klokken var 14.00 og jeg atter måtte ud på min School run. For det gjorde jeg. Med lukkede gardiner, lå jeg der, som en maltrakterede makrel, på et fiskemarked, der bare ventede på, at sine dage var talt. Timerne blev dog brugt på, at kyllinge pølser m. ketter i sengen, og hvad jeg ellers kunne finde af usunde ting.

Jeg fatter stadig ikke, hvordan jeg kom igennem dagen, for den var godt nok lang. Jeg knaldede også brikker da klokken var 21.15 – tror ikke M syntes, jeg var så underholende. Han er nemlig først hjemme ca. kl 19.00 – så skal der spises, og svømmes, som er den daglige rutine (og dem skal man ikke fucke med). Bella skal sove kl 20.00 som altid bliver 20.30 fordi hun skal nusses og kysses på ; )

PARTY Men sjovt. Sjovt var det, og det var så dejligt, at grine og snakke med en masse danskere, som ved hvor man kommer fra, og er i samme båd. Vi har jo de samme udfordringer, og defor rart, at kunne dele dem, med den sejeste gruppe expat koner, jeg kender. Det skal lige siges, jeg var faktisk den eneste der ikke arbejdede, så de har alle gang i deres vilde businessliv i Singapore, og tjener deres egne popcornpenge – Det kun mig der går hjemme, og nulre navle. Endnu ; )

I dag er det Fredag…. FRIYAY… Så jeg har lovet Bella en fredagsgave, fordi  hun har klaret skolen så godt denne uge. Den skal findes i disse timer, så den står klar til hende, når hun kommer hjem. Ugens højdepunkt. Altså for hende ; )

Dejlig Fredag – når i altså vågner.

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELEVATOR-SELFIE OG DINNERDATE :)