ESSENTIALS FOR THE SUMMER..

WE DID GOOD ; )

IMG_4812

 

THE HEAT IS ON Håber i nyder varmen, og har mulighed for at trække lidt ind i skyggen – for hold da kæft, hvor er det varmt. Jeg sveder steder jeg ikke skal svede, og bliver oprigtig bange for, jeg skal leve i disse grader de næste mange år. Jeg “dutter” jo bare ikke til det, jeg pruster og stønner og brokker mig. Men lad os håbe på, jeg adapter mig til miljøet som en kamæleon i en ørken. For lige nu, er jeg mere en sur gris i en grisestald. ; )

ROSKILDE Har lovet jeg ikke vil skrive indlæg om Roskilde, så det skal jeg nok lade være med.. MEN.. Det var nu sjovt og hyggeligt, og mere fordi man var sammen med veninder, det var godt vejr, og verdens bedste mad, samlet ét sted ; )
Tog dog hjemmefra med en kanin on the loose, som ikke var kommet hjem, da jeg skulle afsted. Så jeg brugte lidt tankespil på, om hun nu var okay. (i know. totalt nørd) men kunne i lige se, jeg skulle ringe til Bella i frankrig og fortælle hende, at hendes kanin var stukket af, måske til festival i roskilde ; ) Så jeg måtte lade vores stuedør stå åben, så jeg vidste hun kunne komme ind. Men da jeg ankom til matriklen kl 24.00 der lå hun under sofaen og puttede, så alt var A-okay. Vi tæller stadig 4 “personer” i familien  ; )

SØGES Hvis nogen har en ekstra billet til i dag på Roskilde, så køber jeg den gerne. Jeg gav den ikke rigtig los igår, så tænker den skal have en over nakken i dag – men det virker som om, de er totalt udsolgt.? Men men men og hvis og hvis og hvis og min røv er spids. Så tænk lige på mig. Tak. Mange tak ; )

Dejlig dag i sunny DK ; )

XX
R

 

1 kommentar

  • Louise

    Hvis du stadig er i int., så skriv lige på min mail 😉
    Kh Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ESSENTIALS FOR THE SUMMER..