SÅDAN SER MAN UD, NÅR MAN ER TRÆT. FEDTET OG BANGE ; )

WE ARE HERE.. 

  
SINGAPORE ARRIVAL Så er vi her sgu.. Med 2 timers forsinkelse, og 12 timer på skjoldet, stod vi endelig i lufthavnen, en anelse matte i sokkerne, og en ass så flad, som en pandekage .. Med 6 stykker bagage a’ 90 kg – og 6 stykker håndbagage af gud ved hvor mange kilo.. Aner stadig ikke, hvordan vi fik lov til, at tage så meget med om bord… Det må være M’s charme ; )

Vi har lige været i IKEA og købe seng, så vi har noget at sove i, når vi får vores lejlighed på fredag kl 16.00 – vores ting aner vi jo ikke, hvornår de kommer. Sååååhhh deeeetttt..!! Men så fik vi da også lige, drænet alt god energi ud af os… Verdamt… Men nu har vi en seng, vi har hinanden og vi har en dejlig lejlighed … Så kan man ikke bede om mere..

Lige nu, snupper M og BumBum en lille lur – de burde faktisk ikke sove, for så sover vi (de) ikke i nat. Men hun (de) var så trætte og det var ikke en glad pige (eller mand) vi/jeg havde, så hun snupper lige en morfar, sammen med sin far.

Jeg tror stadig ikk jeg fatter vi er her – eller vi skal blive, og dette er fra nu af, mit nye hjem.. Hvor sindssygt er det lige.. Vi må jo ha’ drukket af natpotten, da vi sagde JA til det her? (indsæt emoji: der er pisse bange). Men nu har vi taget springet – vi har intet hus mere, og vi har meldt os helt ud af Danmark.. Så fra nu af, er Singapore mit nye “hjem”…(!)

Jeg håber på det bedste 🙂

Kys, hilsen hende der er lidt lang i ansigter .. 💋
Xx

R

7 kommentarer

 • Rigtig meget held og lykke med det hele derovre! Håber I kommer godt på plads. Glæder mig til at følge med herhjemme fra DK 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dina

  <3 🙂 Det bliver godt, det er godt-du er god! 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Glæder mig til at følge mer i jeres nye eventyrer 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Du er simpelthen så pisse modig! Hatten af for det og hav et fantastisk eventyr med din familie!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bine

  Kan godt forstå, at du har svært ved at fatte det! Det er virkelig et spring ud i det uvisse, men jeg ønsker dig og din familie alt mulig held og lykke 🙂 Forhåbentlig får i en oplevelse for livet!! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Syntes simpelthen at det er så fedt at du/I har taget springet. Det er jo kæmpe stort og kan godt forstå at du er bange. MEN, det bliver sikkert godt og sikke en oplevelse! Noget man kan se tilbage på, igennem hele livet 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Lige nu er det hele jo nyt, og vi er top glade for at være her – men om det er følelsen af at være på ferie, eller om det er fordi det måske bare lige er os, det ved jeg ikke. Men der kommer jo en hverdag snart, så må vi se ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SÅDAN SER MAN UD, NÅR MAN ER TRÆT. FEDTET OG BANGE ; )