MAGNETIC // JANE KØNIG..

TRUSSETYV..

IMG_3690

ODENSE 5000 C Tilbage til hvor det hele startede..eller ikke helt. Har jo boet i Nyborg til jeg var 18.. Vi glemmer bare lige de år, hvor jeg boede i Ryslinge og Ringe, og tydeligvis 1. var fra forstanden 2. og forgabt i nogle forkerte mænd. Ja jeg har haft andre end Mr. M selvom han ikke selv tror på det. Han skulle bare vide ; )

TRUSSETYV Jeg er i Odense for at gøre byen usikker imorgen, da der er GRØN KONCERT #fynbo4life ♥ Har fået billetten i fødselsdagsgave af min yndlings Eleni, så vi skal ud og vrikke med numsen, og være patetiske kvinder i den voksne alder. Så hvis vi er utidige og vi ses, så undskylder vi på forhånd. (NOT).
Vi kommer så meget til at stå foran scenen, når Christopher skal spille. Jeg har sågar ekstra trusser med, jeg kan kaste efter ham. (stakkels ham) I 5 min vil jeg drømme mig tilbage til mit unge Jeg, hvor jeg var stram i kødet, og babserne stadig var faste. (årstal 1909)! Den tid er ovre, men derfor kan jeg jo godt stadig drømme mig tilbage, og savle lidt over ham, det koster jo ikke noget ; )

SHOPPING GONE WILD Jeg har fået købt de sidste ting til Singapore, som i kan se på posen, så har jeg tømt ASKEPOT … eller det vil sige, jeg fik et par BIRKENSTOCK i plastic af Eleni, som jeg havde ønsket mig – så nu er jeg klar til pool og badeferier (indsæt Emoji: på en tropeø). Det er altså en genial opfindelse, de har fundet på. 299 flade kroner, så har du en badesandal i cellofan ; )

AFTENEN Består i at sidde i nattøj, og lånt hættetrøje af Eleni´s mand (uden han ved det dog), der er HAVAVA på TV2..igeeeeennnn. Pludselig blev jeg 20 år ældre…gaaaab, Hello Torsdag, engang var du vild. Nu.. Not so much ; )

Håber i andre er ude og få kønssygdomme, og en ordentlig rusketur – så krammer jeg lidt med min Eleni ♥ Dejlig aften.

XX
R

3 kommentarer

  • Henriette

    Du er da bare så sjov jeg håber du får nogle skønne dage i Odense.
    Kh Henriette

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mathilde

    Jeg elsker din blog. Især din fede humor. Du er simpelthen bare så livsbekræftende og ærlig, som man sjældent ser. Synes det er dødspændende, at du skal flytte. Du er så sej, at du gør det. Respekt!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hæhæhæh. kigge på mænd går aldrig af mode – også selvom man er “gammel og sat” B-)

    -Anne
    http://www.venterpaavin.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MAGNETIC // JANE KØNIG..