HAPPY BDAY TO ME..

SARTHED.DK

IMG_4905

Når man er den alder som jeg er nu (pheeeeew) så begynder man at udvikle sære vaner, og holdninger til, hvordan ting skal være – og den eneste “rigtige” måde at gøre dem på ; )

Jeg har altid troet, jeg ingen sære vaner havde – på samme måde, som jeg ingen cravings havde da jeg var gravid. Hello ananas, fignestænger, mandler, speltknækbrød fra urtekram, mørkchokolade og rosiner. Sjovt nok har jeg ikke rørt 80% af tingene bagefter, så noget må jo ha´været cravings.  ; )

10. Sære ting jeg gør:

1. Jeg er ekstremt sart med mit køleskab, og maden heri. Jeg spiser ikke ting, der har været åbent i mit køleskab, mere end 2 dage, eller frugt der har været der mere end 3-4 dage. Heldigvis har  jeg fået en juicer, for det gør, jeg har mindsket mit madspild, da jeg kan juice alt min frugt og grønt, som ikke er så pænt i kanten mere. Lidt mere kompliceret med pålæg. Det smager bare ikke så godt i en juice. (Hø!)

2. Jeg er fuldkommen ligeglad med, om mit undertøj matcher. Men mit sengetøj skal både være strøget og i samme farver etc. Dog må de to af vores 4 hovedpuder gerne være i 2 andre nuancer, de skal bare være ens. Jeg sover allerhelst i Magasin´s eget – eller Auping. Har prøvet at købe IKEA´s et par gange, men deres betræk matcher ikke min OCD.

3. Der er ingen der tør at handle med mig, for alting skal lægge på en bestemt måde i min kurv – og gud nåde trøste folk, hvis de pakker det forkert i poserne, og jeg skal slet ikke have hjælp til at putte det i køleskabet. Alt mit mad, har helt deres egen hylde og plads. (crazybitch.dk)

4. Alt mit nattøj bliver strøget (sammen med vores sengetøj..og meget andet af vores tøj), for hvis bukserne har lommer, så dur det ikke, de er krøllet og trælse at sove med. Så bliver jeg så hysterisk, de ryger til vask igen. Nerd alert.

5. Jeg kunne ikke drømme om at tumble noget af mit tøj, andet end sengetøj og håndklæder. Jeg har lige smidt en af mine skjorter ind, sammen med M´s tøj, ved en fejl – og den er kommet ud, 15 cm for korte på ærmerne. Dobbelt op på DUMT.!! Så alt det hænger til tørre, og efterfulgt af en gang strygning.

6. For slet ikke at snakke om karklude. OMG. Der kan jeg helt panikke, for de må ikke være brugt i mere end MAX 12 timer, så skal de koges, vaskes og koges igen. Hvis de bare har en snert af lugt, så panikker jeg, og smider dem ud.

7. Jeg har rigtig svært ved at drikke vand, fra andres køleskab, som har været et par dage på køl. I mange år drak jeg kun vand fra hanen, der kom fra 5800 New Castle. Jeg var ikke vild med smagen på bryggen, med Hellerup er ok. Men stadig sart, når det kommer fra en andens hane. Så vil jeg hellere have vand fra flaske.

8.  Min bror og jeg, har tit snakket om, vi gerne ville rejse sammen. Men to be honest. Så kan jeg ikke bo de steder, han bor. Han er ikke sart at all. Han kunne bo på en fremmed  mands seng, uden lagen. Jeg ville dø af skræk. Jeg bor helst ikke under 4 stjerner, det har min gamle chef sørget for, da hun bestilte værelse til mig, og deres designer (sammen), hvor vi var på messe i paris. Man kunne næsten ikke få tæppet af sengen, og der lugtede af pis foran døren. Nej tak, til “lækkert” 4 stjernet hotel i 6. arrondissement. MY ASS.!

9. Jeg har svært ved at bade offentlige steder, da jeg engang har fået fodvorter, og det tog mig et år at slippe af med dem. Derfor passede jeg nok heller ikke så godt ind i Lalandia i Rødby. Jeg havde så meget sprit med, jeg kunne ha´rengjort en helt afrikansk landsby, for sygdomme.

10. Værst af alt. Hvis jeg findet et hår i min mad, så ser du mig ikke spise mere. Så er jeg over, out and DONE.! Der kan jeg næsten kaste op, bare af klamhed. ; )

Er jeg den eneste der er SÅ sart? ♥

XX
R

12 kommentarer

  • Haha den første er jeg så med på 😀 Men ellers har jeg sikkert også tusind mærkeligheder.. i hvert fald i følge min mand 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Frede

    Jeg har det på præcis samme møde med indkøb, køleskab og vand fra andres køleskab, så glad for at jeg nu kan sige det er helt normalt da vi nu er flere der har det sådan ( ihvertfald 2 ) Så TAK

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Så længe vi er 2 – så er vi mere end 1, og det gør vi ikke er helt så sære ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Hvorfra er din fine halskæde? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Min halskæde er en gammel en af slagsen, men den laves stadig. Det er Rebecca Elbek der har lavet den, og den hedder FEMAL SIGN http://rebeccaelbek.com Jeg er top glad for den- Jeg ved ikke hvad den koster “idag” da det er 7 år siden jeg købte den, og der mener jeg, den kostede 6000 kr.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Agnete

    Ha ha. Jeg er helt enig i det med mad, køleskabe, karklude og fodvorter. Min mand synes også jeg er sart 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jeg synes sgu du er helt normalt iflg. Rikke´s Lov – ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det piner mig lidt, men jeg kan sagtens relatere til mange af dine “særheder”.

    Vand fra andres køleskabe dur bare ikke. Jeg bruger SLET IKKE karklude. Jeg bruger køkkenrulle eller serviet og så Ajax. Virkelig ikke godt for miliøet, tror jeg, men jeg kan ikke med karklude og andres karklude kan jeg helt gagge vor.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Haha, endelig en der forstår, at pålæg osv. er FOR gammelt efter et par dage….

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hahaha. ELSKER at du stryger dit nattøj! Jeg er også hys med køleskabe og hoteller, pheeew. :S

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Totalt dårlig vane, når man har haft aupair. Så har man vænnet sig til at alt var fint strøget – jeg har aldrig bedt hende om det, men tror faktisk af hendes OCD er smittet af på mig. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • […] aner, hvem der har opfundet ideen og som dermed bør krediteres, men jeg har læst dem hos Emily, Rikke og Christina og anbefaler at I tjekker dem ud […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAPPY BDAY TO ME..