HEADBAND KINDA MOOD..

REUNITED..

IMG_4900

KÆRLIGHED Reunited med min Bumbum – vågnede med denne hånd på mit bryst, det er sgu da kærlighed på højt plan. Jeg kan ikke andet end at glæde mig til vores eventyr, Bella og jeg. For vi kommer på en rejse, hvor M ikke er så meget med – det bliver mere hende og jeg. Os 2 for evigt. Jeg er klar, og jeg tæller ned til dagen kommer. Den 28 er dagen hvor vi forlader de danske grænser, og vender snuden moden Asien – jeg ved ikke hvad der venter os. Men jeg ved det bliver godt. Jeg er klar!  ; )

XX
R

6 kommentarer

 • Mathilde

  Vil bare lige sige, at der venter jer det mest fantastiske eventyr! Jeg har selv boet i Singapore i forbindelse med et praktikophold og lad mig sige det lige ud, det var den fedeste tid i mit liv – altså inden der gik barn i den;)

  Singapore er ualmindelig nem at føle sig til rette i og så er der jo utallige muligheder samt alverdens fantastiske rejsemål lige i nærheden. I kommer til at elske det. God rejse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristina B.

  Meget sødt og rørende….
  Held og lykke til jer, der rejser…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birthe

  Hvor køber du søde natkjoler?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den jeg har på, er fra Calvin Klein, og den jeg altid rejser med. De laver super fine “girly” natkjoler. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mille

  Hej Rikke – så lige dette ældre indlæg og dit vedhæng har jeg ledt længe efter. Kan du huske hvor du har købt det? Tak fordi vi må være med på livets eventyr.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Mille.

   Du skal kontakte Rebekka Elbek hun laver dem http://rebeccaelbek.com Så kan du købe igennem der. Jeg købte der, da jeg arbejde der. Dejlig dag, og tak fordi du følger med ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HEADBAND KINDA MOOD..