FRIYAY..

PS. SEND MERE COLA..

IMG_3601

I lørdags, så jeg sådan her ud, da jeg var på vej til PLUTO for at holde “på gensyn´s” fest, med 10 af mine tøser. Vi fik en 8 retters menu, med cocktails og vin i spandevis. Når man ser tilbage på det, umiddelbart lidt for meget at drikke.(!)

FullSizeRender

3 af mine chicks ♥ Sarah Wulff (LEOWULFF.COM) // ME // Maria Styleintuition.dk // Kat fra WEAREMAD.dk..

IMG_3614

Louise // Maria // Me klokken 02.00 på Victor. Min veninde Kathrine, havde været så smart at tage hjem.. Det burde vi også ha´gjort. (OMG)

IMG_3622

Mit liv i går.. Zzzzzzzz…. Jeg har aldrig været så syg før, jeg kunne slet ikke holde noget nede… Så jeg måtte ud og snakke i den store telefon, et par gange… Hadet mig selv, bare lidt.. Faktisk meget! Dumt med dumt på.

Er ikke helt sikker på, hvad tørklædet laver på hovedet. Men tror det var den eneste måde jeg kunne sove på. HA! Så er man altså rundet 33, når man skal være mere end 24 timer i sengen, efter en bytur.

Jeg ser lidt sådan ud i dag også… og for det ikke skal være løgn, så skulle jeg til middag i går kl 17.30, ved en af M´s venner… Jeg kom igennem det, men jeg drak ikke en dråbe alkohol, kunne simpelthen ikke klare tanken.. ; (

Disse dage kommer til at bestå af, at pakke.. (igen) har pakket den seneste mdr. bliver skør, men det skal jo gøres. Vi har i dag 8 dage tilbage.. Så nu tæller det for alvor ned. (snøft)

Håber i har haft en dejlig mandag, med lidt mindre tømmermænd ; )

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRIYAY..