REUNITED..

OHØJ KAPTAJN..

IMG_4984

 

TIL SØS Jeg er her endnu. Faktisk i bedste velgående – jeg har bare lige været off på flere forskellige måder. Mange har nok læst om hele det ballade med @kemoland på instagram, og jeg blev lidt mentalt drænet, og mit hjerte slog lidt flik flak. Jeg var virkelig berørt over situationen, da jeg har fulgt hende i en del tid, og havde smerter i hjertet, over en så ung pige måtte lade livet. Jeg er selv mor, og det er ens værste skræk at der skal ske ens hjertebarn noget.

Jeg har stadig svært ved at forstå hele situationen, men som Twinpeaks så fint skriver, hun er ikke pissed. (LÆS HER) og den båd vil jeg gerne hoppe med i. For det kan man ikke være. Man kan undres over, hvad hendes mening med galskaben var. Det tror jeg aldrig vi finder ud af, for pigen er jo syg, bare på en helt anden måde. Og jeg har faktisk ondt af hende. Folk får opmærksomhed på mange forskellige måder. Bedre med negativ opmærksomhed, end ingen opmærksomhed.

M sagde også så fint. Hun har jo ikke opfundet en sygdom, som man ikke kendte til. Hun har rørt en masse mennesker, med hendes smukke måde at beskrive livet på, berørt, og skabt opmærksomhed på emnet. Sågar Mads Langer har skrevet hende – eller sygdommen en sang. Vi er mange der alle blevet revet med af “melodien”, men når alt kommer til alt, så er der mange der dør af den sygdom, hver eneste dag. Vi har godt af, at blive mindet om, at livet er skrøbeligt, og vi skal kysse hinanden en ekstra gang, når vi står op om morgenen, og når vi går i seng om aftenen. Vi ved aldrig hvad morgendagen bringer – jeg om nogen ved hvad det betyder. Så noget godt har hun da bragt os, i alt det her rod. ♥

TIL SØS Vi valgte at bruge dagen i dag til søs, med hele familien. Så 11 mennesker høj, lejede vi en speedbåd, og har drønet havet tyndt fra kl 9 i morges. Jeg har sgu da fødselsdag i morgen, men vi har valgt at fejrer den i dag, med vand sjov og middag om lidt. Tror måske M og jeg smutter til St. Tropez i morgen, bare ham og jeg, og nyder hinandens selskab. Det er jo ikke hver dag, man fylder 33… Eller noget ; )

Nu vil jeg krudte mit solbrændte ansigt, og hoppe i min nye kjole (billede kommer snart) og måske drikke mig et par flasker kold vino.

Dejlig aften ; )

2 kommentarer

  • Ej hvor er det et fint billede! Og hvor er det fint skrevet, Rikke. Jeg havde ikke opdaget profilen før du skrev om den på Instagram forleden, men det virker som om mange er blevet rørt.
    On a more happier note: Det lyder som om I nyder ferien og familietiden inden Singapore! God fødselsdag i morgen 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

REUNITED..