UDEN FOR RÆKKEVIDDE..

MORS PIGER ; )

IMG_3648

(Sted: Far´s Dreng ♦Mie WEWONDER // ME // KAT WEAREMAD)

PÅ GENSYN ♥ Dagen i dag har budt på en masse “på gensyn” til en håndfuld dejlige damer. Jeg har leget bilsælger, noget jeg absolut intet har forstand på. Flyttemand, VVS´er, organisator, hentet kufferter så vi ikke bare skal rejse med Nettoposer, så nu er vi udstyret med fine Victorinox udstyr. Vi bliver top gearet. ; )

120 TIMER Nu tæller vi altså timer, til jeg sidder på en stor flyver, med kun en enkeltbillet.. (sådan næsten) jeg har faktisk en tilbage til DK i Dec. så lidt en retur er der på lommen. Nå vi ankommer den 29 kl 6.00 så skal vi direkte til vores Hotel – for vi overtager først vores lejlighed den 31 Juli – og vores bagage/container kommer den 6 aug. Så vi skal lige slappe den et par dage, før den helt store udpakning begynder. Vi kommer til at leve med én seng og et TV til at starte med – så er spørgsmålet bare, om vi får en glad tolder, eller en sur tvær mand, som ikke synes vi skal have vores ting ASAP. Vi håber på det første.  Jeg har levet i flytterod de sidste par mdr. Så jeg ville sætte stor pris på snart, at kunne indrette mig nye hjem, og mit leve nye liv.

Man kan sige meget om alt det her lort vi har rodet os ud i, men når vi kommer ud på den anden side, så tror jeg (og håber på) at man kan klare det hele, for det her, er ikke for sjovt. Ærligt. Man kan jo ende med, at blive skilt før man kommer derud, fordi der er så meget pres på. Lige nu vil jeg ikke anbefale det til nogen, men om et par uger, så tænker jeg nok anderledes. Lad os håbe ; )

Nu vil jeg hoppe i seng, og få lidt beauty søvn. I need it.

Nat nat.
R

3 kommentarer

  • Katja

    Aarhmen hvor kender jeg følelsen alt for godt. Har selv kastet mig ud i projekt expat, så manden kan føre karrieredrømmen ud i livet. Så med 2 små drenge, skal jeg agere præmiekone aka expat wifey og fuldtidsmor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Katja

    Aarhmen hvor kender jeg følelsen alt for godt. Er selv blevet kastet ud i projekt expat, så manden kan føre karrieredrømmen ud i livet. Med 2 små drenge i hånden skal jeg lege expat wifey og fuldtidsmor, dog kun i Amsterdam. Men shit hvor det trækker tænder ud, 1) at forlige sig med at man følger efter sin mand (bevares elsker ham da) 2) at forholde sig til, sådan for alvor, at børn og hjem bliver mit liv og 3) at pakke sit liv sammen. Svært at glæde sig midt i kaos.
    Kl 8.00 kommer flyttefolk og pakker alt ned.
    Glæder mig mest til at vi er afsted og forhåbentlig bliver alt godt… Forventer det værste, men håber på det bedste. (Indsæt emoji med panikanfald)

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ej Katja.

      Jeg føler så meget med dig. Mine flytte folk kommer på Mandag kl 8.00 og Tirsdag skal vi flyve. Jeg har så lange patter – og har allermest lyst til at blive skilt (hvis vi altså var gift). ingengang en stor diamant kan gøre op for det her. Det stinker max lige nu, og jeg har bare lyst til at græde ; (

      Håber du holder det ud – og vi ikke begge begår MORD(!) Indsæt Emoji – med en stor uzzi, som peger på Mr M ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UDEN FOR RÆKKEVIDDE..