OPSPARING. LOS I LØGENE OG LEOPARD DRONNING..

LIVET ER SGU MEGET GODT.. I HVERT FALD I DAG ; )

IMG_4077

LIFE livet i morgen på hotel slutter – og vores nye liv starter officielt i vores nye lejlighed i Orange Grove – et condominium på 3 bygninger og 70 units. Et lille et af slagsen, som vi gerne ville ha´, med 3 pools og hvad hjertet begærer.

Vi brugte 3 timer på at overtage lejligheden i dag, for i Singapore der er de meget grundige. Måske lidt for meget, da jeg tror vi har set alle tænkelig skruer i hele lejligheden, og godkendt alle små fejl og mangler. Hvis det havde været i danmark, så havde udlejer sagt ” det her er din lejlighed – nøglerne er her, og så må du ha´det”… Men sådan foregår det ikke her, her er de top grundige, hvilket giver mig den tro og overbevisning, at de også kommer til at analt voldtage en (tørt) hvis man har lavet den mindste skramme eller ridse i gulvet. Men den tid den sorg – eller smerte. For man kan ikke skrive under på en lejekontrakt på mindre end 2 år, så vi hænger i den, et par år endnu. ; )

Dog tror jeg, vi kommer til at blive SÅ glade for den og stedet, jeg føler mig allerede hjemme, og det betyder alt. Det kan dog også være fordi, vi har fået internet, og når jeg har det, så kan jeg leve på en fakirseng, hvis det gjaldt liv eller død. ♥

Klokken er 22.44 og jeg vil få musen i seng. Vi har ikke så meget den onde jetlag, som Mr M har, hvor man vågner om natten, og triller tommelfingrer. Men vi har den hvor man ikke er træt. Dog vælger jeg vores, frem for hans. Så nu vil jeg lige scrolle insta, FB, Daily Mail igennem, og så skal jeg sove, for IKEA kommer i morgen med vores ting, og de kommer mellem 10 og 14. Rigtig fedt, de vælger det tidsrum. Så kan man så dø langsomt, i sin tomme lejlighed – MED INTERNET ; )

Kys – og jeg savner Jer sgu. Håber snart i kommer tilbage fra ferie,


Rikke

4 kommentarer

 • Janne

  Go’ røv der mummy jummy 🙂 Er lidt misundelig på pool og varme, her er så tissekoldt – og hvor er den badedragt FLOT! wuhuuu. Kram til dig og dine!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Det lyder så spændende – får helt selv lyst til at jeg eller kæresten skal finde et job i udlandet.. Mange hilsner herfra kolde DK.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Org ja en lækker badedragt!
  Jeg glæder mig så meget til at se jeres lejlighed og følge med i din hverdag – nu med internet og bolig, men ingen møbler 😉
  /Camilla – http://Cfashion.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi Petersen

  Får man ikke en lille rundvisning i jeres lejlighed – er da VILDT spændt (og nysgerrig)

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSPARING. LOS I LØGENE OG LEOPARD DRONNING..