CANDYSTRIPES..

GALSKAB. HYSTERI OG ET SAMMENBRUD..

IMG_3378

(Foto Credit: Bumbum)

ENØ I går tilbragte vi aftenen på Enø, hos vores venner som bor i Bangkok. Der blev grillet, sejlet og alle børnene fik kæmpe is, fra det lille ishus på havnen. Jeg er tosset med Enø, og den ro der er når man ankommer. Det er en ro man ikke kan købe for penge. Facts: Det siges, at Enø bliver det nye Skagen i uge 29 – så vi venter bare ; )

Vi skulle heldigvis ikke sige farvel til vores venner, men nærmere på gensyn. De kommer til at være vores livliner i Asien, og heldigvis kun 1 time og 45 minutter væk i fly – og vi har planer om, vi allerede skal besøge dem i Sep´så vi har noget at se frem til ♥

Jeg ved ikke hvad vi har rodet os ud i, lige nu virker det hele meget urealistisk, og uoverskueligt. ; (

Jeg håber på de næste 12 dage her, snart kommer til en ende, så vi kan starte på vores nye liv. Vi er totalt i limbo, da vi ligesom ikke har mere at komme efter her i huset etc. Men vi er heller ikke startet på det nye liv. Så tror vi alle 3, eller i hvert fald M og jeg, snart er klar til noget stabilt. Bella er glad, bare vi er her, hvilket jo er meget taknemligt. ; )

Jeg har ikke sovet hele natten, jeg har været oppe 1000 gange for at tisse, og fordi jeg havde mega tankespil. Det har hele tiden været meningen, at vi skulle købe ekstra bagage, når vi skulle flyve. Det kan nu ikke lade sig gøre, da de vil have betaling pr. kg (dammit) og 1 kg. koster 69 dollars. Mother Fuckers. Så vi kan nu kun rejse med 3 X 30 kg. Hvilket lyder af meget, det er det også, når det drejer sig om man skal på ferie. Men det skal vi jo ikke, vi skal flytte hele vores liv, og så er 90 kg ikke meget.

LORT! Denne her, kan jeg nok ikke finde en løsning på. Må se hvad jeg kan finde på af galskab. ; )

Håber i får en dejlig dag, og vi alle får lidt solskin.


Rikke

3 kommentarer

 • Trins

  det ligner at I har været på Strandgårdsvej eller Reetzholmvej. Er vokset op der. Kender den udsigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nu ved jeg selvfølgelig godt at det koster knaster at sende, men har I overvejet at sende noget med DHL til Singapore? Hvis det selvfølgelig overhovedet kan lade sig gøre. Det kan være det er billigere end at betale overpriser for ekstra bagage på flyet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • L

  Prøv at tjek om golf/sportsudstyr er gratis. Vi pakkede i en kæmpe golftaske udover vores alm. baggage allowance og fik på den måde meget ekstra plads. Bare vær opmærksom på de ikke må håndtere over 32 kg pr genstand og at der måske skal være et par golfkøller i tasken som i kan hive frem hvis de spørger 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDYSTRIPES..