IT´S A SIGN..

BIRTHDAY SUIT..

IMG_3290

Kjole H&M TREND // Slippers UZURII // Taske PROENZA SCHOULER

Dagen i går, blev ikke taget så alvorligt. Come on. 33 år behøver man jo ikke at fejre. Eller gør man?  Jeg har det altid svært med højtider, både jul og føs´dage. Jeg har aldrig gennemgået et helt år, der bare er gået smooth, da der er altid et eller andet der gør, at familien aldrig er samlet. Så med årene, har disse tider, været mere et ønske om, at dagen i morgen kom hurtigere, end dage idag kom. ♥

Men jeg blev fejret med morgenmad, gave hvor jeg fik den “nye” (i know, jeg er fast mover) Iphone 6 med den højeste lagering. Drinks på min yndlingsbar – og dinner med min love, på en Fransk restaurant, der er ejet af en svensk pige. Vi har aldrig spist så godt i frankring før, så det var en kæmpe success.

Bumbum hoppede i cirkus med sin farmor, onkel, fætter og kusine – til den store underholdning. På plakaten var der billeder af en zebra, en elefant og en søløve. Ingen af disse dyr optrådte i går aftes. Det tager de sgu ikke så tungt – hold kæft det er sjovt. Man skulle lige se det ske i danmark, så var alle bitre mødre på Facebook 2 sek. efter, hvor der blev skrevet stolpe op – og stolpe ned, om hvor meget deres børn havde taget skade af, at de ikke så de dyr de var blevet lovet. Men børnene var underholdt, og de voksne holdte masken ; )

Alt i alt. En rigtig fin dag, og solen skinnede, så jeg havde altså været en god pige – hvis andre siger noget andet, så er de fulde af pis ; )
IMG_3284

Solbriller opticzoo.dk // Halskæde FEMALE SIGN Rebekka Elbek.

Turen går mod Danmark nu, vi ses på den anden side I morgen. ♥

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

IT´S A SIGN..