GALSKAB. HYSTERI OG ET SAMMENBRUD..

BEAUTY // SOMMER KLAR..

CND VINYLUX

 

Jeg er så småt ved at pakke, og der er to farver jeg ikke kommer afsted uden. Det er CND VINYLUX´s smukke lakker Rose Brocade #173 & Pink Bikini #134.

Rose Brocade brugte jeg også sidste år – faktisk hele året har jeg brugt den på tæerne, men nu er den også kommet på lapperne. Den er var næsten tom, så jeg måtte adde en ny til samlingen, plus en ny farve, som jeg har aldrig har haft før Pink Bikini. Glæder mig til at teste den, og håber på en ligeså stor kærlighed til den, som til Rose Brocade.

Jeg elsker VINYLUX serien, da den er et rigtig godt alternativ til shellak, og de holder virkelig fint med deres overlak.

CND VINYLUX ♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

GALSKAB. HYSTERI OG ET SAMMENBRUD..