FIRST MOVER ; )

OK. SIDSTE ELEVATOR SELFIE ; )

IMG_4668

Jakke ZARA // Top H&M // Skirt ZARA // Taske PROENZA SCHOULER..

I PROMISE Ja. Sorry. Lidt mange elevator selfies, her på det seneste. Det undskylder jeg for. Men jeg havde jo ingen til at knipse billeder af mig. M var på arbejde, og jeg var allllll byyyy myyyysellffff. Men nu stopper det. Jeg har ingen elevator før om 1 1/2 mdr. Og det bliver ovenikøbet min helt egen. Eller næsten da. Skal dele den med naboen, men man kan ikke køre i “min” elevator, hvis man ikke har et nøglekort… Muuuhaaaahaaahaaahaaa! It´s mine. All mine. Jeg er tosset med det. (emojo med thumbs up).

DAMEN UDEN BEN Men jeg var hoppet i min nye røde Zara nederdel, og jeg har altså ben. Jeg ved godt man ikke rigtig kan se dem, men de er der. Jeg følte mig faktisk ret fin. Det er så sjældent jeg går i korte kjoler, da jeg har lidt ben issues, så for mig er det hver gang en sejer, da jeg overvinder min egen frygt og noget jeg er ked af.
Vi har alle nogle ting vi ikke er så glad for, og det er altså my thang. Så fra nu af, hvor jeg skal bo i et land (hvor man konstant sveder under babserne) så bliver jeg nødt til at ty til kjoler og korte textiler. Og det skal sgu da nok gå alt sammen. Det er jo bare lamseben. ; )

FLYTNING I morgen kommer Adams Transport for at give os en pris på flytning, og hvor mange container vi skal ha.. haha. Hvis det stod til mig, så ville jeg sende to. Men jeg tror ærligt bare vi kan nøjes med en 20″ container. Hvis det stod til M så ville han sende sin computertaske, da han ikke er knyttet til noget eller nogen, andet end hans (diller) telefon. Hvis han bare har den, så er han all good.. Men jeg fatter stadig ikke hvordan en mand kan rejse så let. Jeg har jo flere tasker med, når jeg bare skal til fyn. Jeg har sågar tasker nede i mine tasker, som så har sin egen taske med. Jeg fatter det bare ikke. Så det bliver et problem for mig at begrænse mig, som det er for mig i alle andre henseender i livet. Jeg vil ha´det hele med. I want it all.

Nu vil jeg få min nattesøvn. Jeg har været oppe siden kl lort i morges – mange ville nok kalde det nat 4.45. Zzzzzzz. Vi skal nok lige bruge et par dage mere på, at komme ind i rytmen.

Roger over and out fra hende med jetlag, og fedtet garn.

Kys
R

 

 

 

4 kommentarer

 • Lise

  Hold kæft du er fandme for grineren, flere af dine jetlagged indlæg. De får mig til at smile!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Haha. Jeg er stadig helt rundt på gulvet. Zzzzzzz. Så måske jeg ryster noget mere ud af ærmet. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Jeg tror jeg har samme forhold til mine arme som du har til dine ben. Jeg hader at vise dem frem. Jeg sidder altid i sommervarmen, men en cardigan eller kort jakke og sveder tran, fordi jeg nægter at vise mine arme, ha ha 😀

  Hvis jeg bare ser halv så godt ud når jeg får et barn, så er jeg mere end tilfreds. Du er smuk!!!

  Lige en sidste ting, jeg kommenterer normalt aldrig, men jeg synes virkelig din blog er blevet (endnu mere) interessant og personlig. Dejligt du blogger et par gange om dagen og det er altid dejligt uformelt og hverdagsagtigt. Det kan jeg godt lide. Det er så befriende at læse en blog, hvor bloggeren egentlig bare blogger om hvad der sker i livet/hverdagen, samt der hist og her kommer mode tips og skønsritualer mv. Forsæt din gode stil. Jeg tjekker altid din blog som en af de første og jeg glæder mig til at følge dig i Singapore 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hvor er du bare sød Mie. Tusinde tak ; ) Jeg har også meget mere tid nu, hvor jeg ikke arbejder – og tiden + lysten til det ; )

   Dejlig du læser med, tak for din tid ; )

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIRST MOVER ; )