THE LONELY WOLF..

I HEART SINGAPORE..

IMG_43011111111

Pailletjakke HOSS INTROPIA (sidste sommer)  // Kjole H&M TREND // Sko SAINT LAURENT // Taske SAINT LAURENT..

Zzzzzzzzzz En laaaaang dag har det været, og vi er nu klar til at sige godnat. Vi endte med at se 13 lejligheder, og kun 1 duttede til vores krav og behov – medmindre man ville bo på en byggeplads, og have rotter i baghaven. Det er ret svært og finde noget herude, som passer til danske levevilkår. I DK er ældre, jo mega hipt og noget alle vil bo i. Her. Not so much. Her betaler man snildt 50.000 kr for en 3-4 værelses .. og det skal vi ikke ud i. Så man skal virkelig være krea, når man kigger på bolig.  ; )

Men vi har pt. 2 vi gerne vil bo i, og det er jo bedre end ingen. Den ene sprænger dog vores budget, da den ligger tættere på M´s arbejde, derfor er den også mere pebret i pris – hvor den anden passer bedre til bella´s og mit behov. Så skal man jo bare vælge, hvad der vægter ens behov mest. Må gentage til M “hapy wife – happy life” ; )

Klokken er kun 17 hos jer, og i har hele dagen foran jer. Vi andre gamle nisser vil hoppe i seng, og få noget skønhedssøvn. I morgen venter endnu en dag, med lejligheds hunt.

Sov godt om mange timer.

Ps. I kan lige ane herren i baggrunden.. Yes. det er min maaaan  ; )

♥♥♥
R

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

THE LONELY WOLF..