STEAM AND GO GO..

I DENNE HER UGE HAR JEG..

IMG_4672

Jeg elsker når ACIE laver sit “I denne her weekend/uge har jeg” – så tænkte, det ville jeg sgu da også. ; )

I denne uge har jeg:

 • Glemt at male mine negle røde. Det er op ad bakke – eller ned, som man siger.
 • Spist på Cocks and Cows med Kathrine.
 • Holdt afskedsfest for 30 venner – og blev upassende fuld. Jeg har billeder på min nethinde, af ting jeg måske har gjort, men er for flov til at spørge om.
 • Fundet ud af, jeg havde hår under armene, og blev først opmærksom på det, da Bella råbte “adrrrrrr”. Godt så #schlapaf .!
 • Pakket et helt hus ned i små papkasser. Trænger til massage og er ligeså træt, som en gravid kvinde i 9 mdr.
 • Overvejet at smide alle mine ting ud, og købe nye, som hverken skulle pakkes ned i kasser, eller ud af kasser. Fra nu af, vil jeg kun eje 3 ting. Taske, pung og telefon. Nå måske!
 •  Fortrudt jeg ikke var taget til Tinderbox – og nu sidder i Eventyr Fabrikken  (djævlens værk), i Kokkedal. Reality tjek. Skulle ha´taget til Fyn. Men er i stedet blevet hjemme.
 • Booket billetter til Singapore – og allerede ved, jeg kommer hjem i Oktober og December den 11.. Wheeee. Ulempen er dog, Bella har fødselsdag den 12 Dec. og den morgen lander vi. Mon man er en dårlig mor, hvis man lader som om, den 13 er den 12?
 • Forelsket mig i et par læderleggings fra Pour Quoi, hvilket er fuldstændigt insano. Da jeg skal bo i 30+ grader. Så tror ikke læder er en option. Medmindre man vil lave en Ross.
 • Planlægger at lave absolut ingen ting denne weekend. Måske spise brunch med familien. Men ellers intet andet. Zzzzzz. Trænger til bare at være.. Og lave ingen ting. Jo måske spise på Toldboden. Fish and chips. Uhmmmm.
 • Fundet ud af, jeg har børneorm for fucking 3 gang i år. Fatter det simpelthen ikke. Det ligner ikke Bella har det, men jeg bliver smittet HELE TIDEN. Det er jo hjernedødt. Det er som om, de bare er tosset med mine tarme. Yiiiiks.
 • Har fået Roskilde billet af Nansen i fødselsdagsgave – og glæder mig bare til at være “young and single” – på trods af, jeg hverken er ung eller single. Men en pige må jo godt lade som om. Ej. Ok. det lød forkert på alle måder. You get the point ; )
 • Overvejer at skære pulsåren over, hvis jeg ikke kommer ud af det her legeland. LET ME OUT.

 

Dejlig Fredag – go´ weekend. Og gi´den så gassss, på det Tinder der. ♥

ROCK ON Bitches. (sødt ment altså)

XX
R

 

 

 

6 kommentarer

 • Louise

  Det er simpelthen den fineste ring. Vil du ud med hvor den ligger sådan prismæssigt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Den kostede 38.000 men fik den “billigere” (det er jo en joke altså) Men fordi diamantpriserne steg den 1 Feb. Så ikke en helt billig sten.. But i like it ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Louise

   I like it too! Den er virkelig flot! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christine

  Hej Rikke, jeg faldt over din blog denne uge og fandt hurtigt ud af, at være i nogenlunde samme båd som dig. Jeg står også overfor at skulle flytte til udlandet med mand og børn her til september. Her hedder destinationen Sydney, hvor min mand har fået arbejde. Så må vi se, hvad Mama her skal bedrive tiden med down under, det er endnu ikke helt afklaret. Det er i hvert fald en stor mundfuld at skulle dechifrere et helt hjem og jeg håber vi når Sydney og ikke blive skilt forinden, for hvor er der mange ting at skulle forholde sig til, og jeg spørger ofte mig selv, hvorfor det her egentlig var en god idé. Det spørgsmål bliver forhåbentlig besvaret med et rungende DERFOR, når jeg sidder med nissehue på på Bondi Beach i 25 grader og holder juleaften og spiser grillmad og drikker australske øller. Jeg håber det samme for dig og vil følge din skriverier herinde – du skriver p….godt.

  De bedste hilsener fra en fellow expat to be

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uh uh uh har du akkreditering til din Roskilde billet??? Så kan vi hænge ud!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   NEJ!! Men tak for dit spørgsmål. Virker som om alle har det. Bare ikke mig ; (

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STEAM AND GO GO..