MR INCOGNITO..

FIRST MOVER ; )

IMG_4475

HVAD SKER DER FOR DIG? Jeg er sådan en spasser, når det kommer til trends. Måske det er mine mange år i modebranchen, og de skiftende tendenser, der har gjort mig lidt træt i kraniet. Men da disse adidas Stan Smith kom frem (igen) nægtede jeg at købe dem, da hele modebilledet var oversvømmet med spam af disse hvide sneakers, og jeg blev hurtigt træt af at se på dem. Men jeg går igennem flere stadier, når en tendens opstår, det ser ud sådan.

1. Er tosset med dem.

2. Ønsket om at eje dem brændende.

3. Jagten på jagten går ind. JEG MÅ EJE DEM.

4. De ender med at være udsolgt, så man ikke kan få fingre i dem. Selv ikke ved at sælge sin sjæl og sit barn. UDSOLGT. Umuligt!

5. Ulykkelig over jeg ikke slog til, da de først kom frem.

6. Bliver enig med mig selv om, jeg slet ikke er int. i dem og faktisk er lidt mættet af at se på dem, på alle de sociale medier.

7. Der bliver annonceret at de kommer i butikkerne igen.

8. Føler mig lykkelig og heldig.

9. Jeg går på jagt igen, og missionen “jeg må eje” er trådt i kraft.

10. Jeg finder dem. Jeg køber dem. Mit liv er fuldendt. eller.? Jeg har stadig ikke haft dem på endnu. Nu står de bare og glor på mig. What the hell?

Det er typisk mig. Jeg skal bare til at slå til, når moden viser sig. Men jeg håber de kommer til at bringe mig glæde ; )

Har i det på samme måde eller slår i til når i ser noget?

; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MR INCOGNITO..