TRÆTTE LEMMER OG KÆRLIGHED PÅ FLIMMEREN..

FARVEL OUTFIT..

IMG_1355

Kimono Tales of rebels // Buksedragt ZARA (fra sidste år) // Sko købt i france sidste sommer..

ELENI Min veninde Eleni, nåede lige at knipse dette billede af mig. Men som i kan se, var jeg ikke helt klar.. Haha. Med “våde” negle, og totalt Cinderella tema, med kun én sko på, sagde hun “smiiiil” og dette var resultatet, ikke min bedste pose, men det går nok. Vi kan ikke være flawless hele tiden, hvorind vi prøver.

KIMONO Jeg havde min nye kimono på fra, Tales of rebels. Den er bare så fin og perfekt i længden. Jeg kunne leve i kimonoer hele året. Der er heller ikke noget der strammer, og der er plads til kage. Hvilket er et must, når jeg køber textiler. Under har jeg faktisk en sort Zara buksedragt på. Det blev et godt part sæt. Jeg kunne danse og få i “spagat”… Og dog..Godt jeg ikke gjorde det. Ku´i se det. Hej Gentofteskadestue.

MUST HAVE of the sommer – en kimono. Nå måske. ; )

Dejlig aften.

2 kommentarer

 • Sara

  Haha! Elsker simpelthen din måde at fortælle på.
  Og hvor ser du skøn ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Loui

  Smuk og dejlig – mit hjerte bløder over at destinationen nu hedder Singapore , heldigvis giver det anledning til at rejse til Singapore .
  Tak for sidst

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TRÆTTE LEMMER OG KÆRLIGHED PÅ FLIMMEREN..