CRAZY LEOPARD..

BURDE MAN?

IMG_4496

ALLE SPØRGER – INGEN VED DET. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af det. Vi er jo ikke gift. Ergo, vi har ikke det samme efternavn. Men jeg har kunne mærke på disse 7 dage vi var i Singapore – og fra sidste gang. De har svært ved man ikke hedder det samme, og man ikke er gift. Selvom vi viste Bella´s dåbsattest, og vi begge står på den, så er de bare ikke vilde med, vi har fået barn uden for ægteskabet – og jeg tror faktisk, de synes jeg er lidt af en slut. Hvilket jeg også er, men bare kun i mit soveværelse.. Haha. Ej. der kom jetlag Riksen lige frem. ; )

EFTERNAVN Men rådhus og alt det andet ballade, det har vi simpelthen ikke tid til lige nu, oveni alt det andet der også sker. Så jeg overvejede lidt bare at skifte mit efternavn, så jeg tog hans. Men kun som navneforandring. Så hedder man jo alle 3 det samme. Tænk sig man skal føle sig så off i et fremmede land. Feltmadrassen det er mig ; )

PASFOTO Tjek lige denne cutiepie. Hold nu op hun er sød. Vi fik dem taget igår, da hun skal have nyt pas, det andet det udløber om 6 mdr. og så må man ikke rejse ind i Singapore. De blev skudt hos ROSENFELDT.nu – de tog også billeder af hende, i skolen for et halvt år siden. Jeg var tosset med hun blev så fin på billederne, så tænkte vi prøvede dem igen. Smelter totalt mit mor hjerte. ♥

Men jeg må være ærlig, det var ikke billigt. Jo når man tænker de er prof fotografer, og der hang billeder af Prins Christian og alle mulige andre kendte. Så de er jo virkelig dygtige. Og sådan et pas skal man også kigge på de næste mange år. Overvejer selv at få skudt mine der, jeg vil også ha´et pænt pas. M var lige ved at tabe sine løg, da jeg fortalte ham hvor mange kroner de 25 billeder havde kostet.. (600 danske kroner) Av min arm. Han blev ikke glad. Men han har sgu selv gået ind til Dennis Knudsen, og givet 900 kroner for et glas champagne og en maskineklip. Så hvem er den blonde her..? Og han har ingen gang noget hår på hovedet. Han vidste ikke hvem han var, da han flyttede hjem fra London for 10 år siden. Nåååh Nåååh. Men det ved han sgu nu. Man kan jo sige, han blevet taget bag i.. Muuuhaaahaaa  ; )

Men jeg er nu den heldige ejer af 25 pasbilleder af min datter. 25 ENS billeder af min datter, for at være korrekt – det valgte jeg så selv. Jeg kunne også have fået et ark med større billeder. Men på pasbilleder, der skal du jo sidde lige. Du må ikke smile med tænder, og begge flyveører skal kunne ses. Det er jo ikke ligefrem de mest muntre billeder, der kommer ud af det. Men hun er nu nuttet af h… til ; )

Hvad tænker I? Burde man skifte efternavn, eller skide på det?

17 kommentarer

  • Rikke

    Hun ligner sin mor, og det er jo ikke det værste man kan ligne, modella in the make 🙂

    Kunne I ikke kombinere navne ? May Hansen, May Jensen eller hvad det nu bliver, lyder da ikke værst.
    Diamantringe er vidst også en del billigere i Singapore end i Danmark, så kunne han jo benytte tiden derude, til at gøre dig til en ærbar kvinde 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jo det kunne man godt, men så skal alle have nye pas etc. Og ærligt så tror jeg ikke han vil hedde May. Jeg har det fra min morfar, og han synes det passer perfekt til en pige, men ikke så meget til en mand ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Jeg vil sige så er det næsten nemmere bare at blive gift. Der får du også navneskiftet gratis 😉

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Detdet tager ca. 2 minutternpå Rådhuset og hov, de har længe åbent torsdag.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvis det var mig ville jeg smutte forbi borgmesteren og få papir på hinanden, også bare for sikkerhedsmæssige årsager når I drager om på den anden side af jorden. Og så kan I holde et brag af en fest en anden gang.
    Der er meget få steder i verden du kan blive gift, uden at skulle forbi rådhuset for at får de “rigtige” papire – dansk lovgivning og bla bla bla.
    Men sikke en smuk pige 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Natassia

    Du kan berolige manden med at hos alm. fotobutikker koster 4 (!!!!!) pasbillede 150kr. Så jeg synes faktisk 600kr for 24 billeder er et kup 😀
    Og fin, det er hun i hvert fald!

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Ahhhhh.. Tak for info. Den giver jeg satme videre med det samme ; )

      Dejlig aften

      XX
      R

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nina

    Jeg synes det er smukke billeder. Synes sagtens de kunne hænge på væggen hos bedsteforældrene.
    Og klart værd at bruge 600 kr på til næste pas photo. Det er skrevet bag øret.
    Mit er lavet på kommunen, sekunder inden lukketid til et hastepas. 8 timers undervisning på gymnasiet, sorte render under øjnene, fedtet knold og absolut (ikke længere) moderne læder hårbøjle med sløjfe.

    Jeg havde beholdt May. Synes det er så fint. Men som andre foreslår kom Hr. M´s efternavn på. Du kan altid fjerne det senere. Synes i hvert fald det er synd at gifte sig for at passe ind i Singapore. Folk spørger sikkert ikke til ægteskab hvis i matcher.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Okay. Du gav mig lige god samvittighed igen – så skammer jeg mig ikke så meget. De laver virkelig flotte billeder. ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Nanna

    Er May dit efternavn? Havde altid tænkt det som et mellemnavn 🙂 Men synes da, at I skulle blive gift og så få et fælles efternavn <3

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Det er faktisk mit mellemnavn. Men har i lang tid, bare kun brugt May ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie Holm

    Smut på det fucking rådhus! Det tager max 15 min! Og du har jo fået din ring OG festen holder I da bare senere for hele banden!! Men gør det!!! Hilsen hende fra Advodan

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Hmmm. Men der står man det tager noget tid at få en dato. Ok. jeg må tjekke det ud igen ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
    • Mie Holm

      Ring i morgen og fortæl om jeres situation. Jeg har oplevet flere blive gift i løbet af timer om det har været nødvendigt.

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lovisen

    Kan godt forstå at i vælger at gøre et eller andet, for ikke at få de “skæve” blikke konstant. Kan huske min far i en periode rejste meget i Japan, og ham og hans kone havde valgt ikke at bære vielsesringe, og det blev der set skævt til der ude. De troede simpelthen, at han bare tog ringen af inden forretningsrejsen, så han lige kunne have lidt spass derude. Og så ned på ham, for at han ikke viste sin hustru respekt.. Så enden på det blev altså at de begyndte at bruge ringe…

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Bliv gift! Hold nu op, hvor havde vores liv her i Paris været nemmere (og billigere), hvis vi bare havde haft det skide stykke papir med fra Danmark. Okay, nu er vi så blevet gift hernede, og det var fantastisk and all that jazz, men det andet havde bare gjort det seneste år af mit liv mere ukompliceret… Og det var altså bare inden for EU!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie

    Få papir på hinanden – for os ville det have været så meget nemmere her i Barcelona, hvis vi var gået på rådhuset hjemmefra. Den der følelse når de kigger skævt på en – jeg bliver sådan lidt både og. Ja ja, jeg kan godt se hvad I mener, det er måske lidt nemmere, og på den anden side bliver jeg lidt Rasmus Modsat “Det skal I fandeme ikke bestemme! Nu lader jeg bare vær’ fordi jeg selv kan bestemme, NÅ!”

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRAZY LEOPARD..